Αναζήτηση:
Αγάθωνας: “Στα μπουζούκια κλέβουν τραγούδια από τους Άραβες!”
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013
15:44

Τι δήλωσαν ο ρεμπέτης και ο Ηλίας Κόζας σε τηλεοπτική εκπομπή; Ποια η γνώμη τους για τα υπόλοιπα υποψήφια τραγούδια;

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης και ο Ηλίας Κόζας από τους Koza Mostra ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Πρωινό mou”, όπου μίλησαν αναλυτικά για την υποψηφιότητά τους στη Eurovision!

Οι τραγουδιστές, με αφορμή το τσιφτετέλι της Αγγελικής Ηλιάδη, σχολίασαν και τη μουσική που παίζεται στις πίστες, την οποία χαρακτηρίζουν ως μη-ελληνική! Όπως είπε ο Αγάθωνας:

Ο Κιάμος παίρνει ατόφια αράβικα και αλλάζει τους στίχους! Και όχι μόνο ο Κιάμος. Όλοι το κάνουν. Θυμάμαι συγκροτήματα αράβικα να γράφουν στο studio της Columbia, και στη συνέχεια την ίδια μουσική να την ακούω σε ελληνικά τραγούδια! Αυτό δεν είναι ωραίο. Έχουμε τέτοια μουσική σα λαός, τέτοια παράδοση…!”

Ο ρεμπέτης δε μασάει τα λόγια του: “Το μουσικό είδος που δημιουργείται τώρα, είναι τραγούδια που δε θα μείνουν στην ιστορια. Παίρνει ο Φοίβος το κομπιούτερ και φτιάχνει 50 τραγούδια, που γίνονται επιτυχίες της βδομάδας. Γι’αυτό έχει καταντήσει έτσι η μουσική μας και η δισκογραφία!” 

Παρόλα αυτά, ο Αγάθωνας δε θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί με κάποιο σύγχρονο λαϊκό τραγουδιστή, αρκεί να του αρέσει η φωνή του!

Από τα υπόλοιπα υποψήφια τραγούδια, ο Αγάθωνας προτιμάει το τραγούδι της Θωμαής Απέργη, και την ίδια ως γυναίκα και ως τραγουδίστρια, ενώ ο Ηλίας προτιμάει το τραγούδι του Alex Leon!

Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από την εκπομπή:

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Πρωινό mou