Αναζήτηση:
Δόθηκε το πράσινο φως για τον Θέμη Γεωργαντά
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
17:44

Συνεχίζει κανονικά η εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, "After Dark" στον ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής θα υποδέχεται από την νέα τηλεοπτική σεζόν εκλεκτούς καλεσμένους και θα τους κάνει καυστικές ερωτήσεις, όπως μόνο αυτός ξέρει. 
«Πρώτα ο Θεός, ναι... Και θέλουμε να ξεκινήσουμε νωρίς. Και αυτές τις μέρες αυτά συζητώ με τον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής, συμπληρώνοντας:

«Φέτος η εκπομπή ήταν πολύ πάνω από την πρώτη χρονιά. Στην τηλεόραση παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες στη διαμόρφωση των ποσοστών τηλεθέασης. Μεταξύ αυτών, το lead in αλλά και το τι παίζει απέναντί σου. Με βάση αυτά, εγώ σαν Θέμης είμαι πολύ happy. To σημαντικό είναι να είναι και το κανάλι happy και αυτό εισέπραξα. M' αρέσει να κάνω ωραίες συζητήσεις με ανθρώπους που με τιμούν με την παρουσία τους». 
«Θα υπάρχει ένα εναλλακτικό σενάριο για τον καλεσμένο ο οποίος έχει μπει και στο παρελθόν στο εξομολογητήριο. Αν έρθει, για παράδειγμα, η Ναταλία Γερμανού που έχει ήδη μπει στο εξομολογητήριο δύο φορές, θα μπορεί να επιλέξει αν θα ξαναμπεί. Οσοι το έχουν δοκιμάσει θα κάνουν κάτι καινούργιο...», τονισε χαρακτηριστικά ο Θέμης Γεωργαντάς.ΤV Έθνος
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα