Αναζήτηση:
Downton Abbey [TV] – Η τρίτη σαιζόν φέρνει αντιμέτωπες τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, δύο promo trailers
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012
14:21

Pame Cinema -

Το Downton Abbey, η σειρά του Βρετανικού ITV που έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς και στην Αμερική, επανέρχεται με τον τρίτο του κύκλο στην δεκαετία του ’20, την εποχή του τσάρλεστον, της ανεμελιάς και της καλής ζωής.

Όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ιδανικά για την οικογένεια του Λόρδου Γκράνθαμ, καθώς ατυχείς επενδύσεις έχουν εξανεμίσει την περιουσία της συζύγου του Κόρα και, κινδυνεύοντας να μείνουν χωρίς προσωπικό, καλούν εσπευσμένα την μητέρα της Κόρα να τους επισκεφτεί στο Downton μαζί με τα εκατομμύριά της, αν και για να τηρηθούν τα προσχήματα η επίσημη πρόσκληση περιλαμβάνει αναγκαστικά μόνο την κυρία.

Η προσθήκη της Shirley MacLaine, που θα ερμηνεύει την Μάρθα Λέβινσον, την Αμερικανίδα μητέρα της Κόρα και οι αναμενόμενοι λεκτικοί διαξιφισμοί με την μεγάλη κυρία Maggie Smith, είναι ασφαλώς το αλατοπίπερο της σειράς στην τρίτη του σαιζόν και αυτό που οι περισσότεροι περιμένουν με ανυπομονησία.

Ιδού λοιπόν δύο προωθητικά βίντεο του τρίτου κύκλου, που παρουσιάζουν τις τρομερές Κυρίες της σειράς με τις κοφτερές γλώσσες :

Εσείς οι Αμερικάνοι δεν καταλαβαίνετε τη σημασία της παράδοσης“, λέει με ύφος η Lady Violet για να πάρει σαν απάντηση:

Την καταλαβαίνουμε, απλά δεν την αφήνουμε να μας εξουσιάζει. Ίσως  θα έπρεπε και εσείς να σκεφτείτε να απαγκιστρωθείτε κάποτε” και αποχωρώντας η Maggie Smith  μουρμουρίζει “Τρομακτικό!”

 

Περιμένω με τόση ανυπομονησία να δω πάλι την μητέρα σου. Κάθε φορά που είμαι μαζί της θυμάμαι τις αρετές των Άγγλων” λέει στην νύφη της.

Μα δεν είναι Αμερικανίδα?” ρωτά αφελώς ο Μάθιου Κρόλι.

Ακριβώς” απαντά η Smith.

 

Ο τρίτος κύκλος θα ξεκινήσει στην Βρετανία τον Σεπτέμβριο, αν και δεν έχει δοθεί ακόμα ακριβής ημερομηνία και περιμένουμε το πρώτο επίσημο trailer. Ένα ανεπίσημο που είχε διαρρεύσει αποσύρθηκε άμεσα μέσα σε λίγες ώρες.

Προς το παρόν έχουμε μόνο το επίσημο poster του τρίτου κύκλου, στο ίδιο πνεύμα με τα δύο προηγούμενα, τώρα όμως με νέα μόδα.

 

 

 

Downton Abbey [TV] – Η τρίτη σαιζόν φέρνει αντιμέτωπες τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, δύο promo trailers

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα