Αναζήτηση:
Ρουά Ματ: Επεισόδιο 40-Β' κύκλος
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015
13:59

Επεισόδιο 40-Περίληψη

Η ένταση μεταξύ Μαρίας και Φίλιππου φτάνει στα άκρα και ο χωρισμός τους δείχνει οριστικός, κάτι που προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στον Αντρέα που ζητά από τη Μαρία να επιστρέψει σπίτι. Η Μαρία όμως του τονίζει ότι μόνο φίλοι μπορεί να είναι πλέον. Ο Μιχαήλ επιτίθεται στην Ευδοκία η οποία τον παρακαλά να μην την απολύσει γιατί έχει ανάγκη τη δουλειά για να βοηθήσει το άρρωστο παιδί της.

Ο Μιχαήλ όμως είναι ανένδοτος και φεύγει από το σπίτι της εξοργισμένος. Η Ρεγγίνα φοβάται ότι θα την ανακαλύψει η αστυνομία ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Ηρόδοτος αρχίζει και τρελαίνεται από ζήλια με τον νέο "φίλο" της Αλεξίας. Η Ιωάννα απειλεί τον Μίλτο για να φύγει από το σπίτι και ο Σάββας εξοργίζεται. Από την άλλη η Ευδοκία αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην Ιωάννα για το παρελθόν της και η Ιωάννα τελικά συμφωνεί με τον Μιχαήλ που την απέλυσε.

Η Ρουμπίνη εξομολογείται στη Σαμ ότι φοβάται πως ο Μάξιμος είναι βαριά άρρωστος. Ο Αντρέας ήρεμος πλέον που η Μαρία χώρισε, σταματά τον οικονομικό πόλεμο στον Φίλιππο. Στο μεταξύ ο Δημήτρης ακούει στις ειδήσεις ότι ο δολοφονημένος νεαρός είχε γνωρίσει μια γυναίκα που λεγόταν Ρεγγίνα...


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Ρουά ματ