Αναζήτηση
Τίνα Μεσσαροπούλου: "Το Survivor και το ΜasterChef ήταν έκπληξη γιατί θεωρώ ότι είναι χρονιά της μυθοπλασίας" | iShow.gr
Ειδήσεις
Τίνα Μεσσαροπούλου: "Το Survivor και το ΜasterChef ήταν έκπληξη γιατί θεωρώ ότι είναι χρονιά της μυθοπλασίας"
Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2022
13:42
Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε στο Open Weekend για τις εκπομπές και τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Το σκηνικό αλλάζει, έχουμε μπει στο δεύτερο μισό για τα καλά και τα κανάλια φουλάρουν. Εκτός από κάποιοι κανάλια που έχουν ακόμα πρεμιέρες, όλοι σχεδιάζουν τι θα συμβεί από Σεπτέμβρη» είπε.

«Μετά από 9 χρόνια άργησε και λίγο ο ανταγωνισμός να βγάλει εκπομπή. Τα νούμερα ποτέ δεν με απασχολούν, τα βλέπω ως εργαλείο δουλειάς» είπε ακόμη.

«Ήταν περισσότερο η αγωνία της Ιωάννας Μαλέσκου να δείξει ότι ο κόσμος την αναγνωρίζει. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το χρεώνεται εκείνη. Οφείλεις ως οικοδέσποινα -και η παραγωγή- να κάνεις “μασάζ” στον καλεσμένο για να νιώσει άνετα».

«Το Survivor και το ΜasterChef ήταν έκπληξη γιατί θεωρώ ότι είναι χρονιά της μυθοπλασίας. Υπάρχουν φορές που αλλάζω κανάλι και μένω στο ΜasterChef παρότι φανατική του Σασμού. Στη Φάρμα το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, δεν φταίει ο ανταγωνισμός».

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Τίνα Μεσσαροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551