Αναζήτηση:
Ρουά Ματ: Επεισόδιο 38-Β' κύκλος
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015
13:29

Επεισόδιο 38-Περίληψη

Δραματική είναι η εξέλιξη της σχέσης του Φίλιππου με τη Μαρία που βλέπει πλέον στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που ζήτησε να της κάνουν έκτρωση, παρά την προσπάθεια του Φίλιπου να την πείσει ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Η Μαρία μάλιστα φτάνει στο σημείο να του πει να μην πιάνει τον Αντρέα στο στόμα του και στη συνέχεια πάει στον Αντρέα και του ζητάει συγγνώμη για τον τρόπο που του φέρθηκε!

Ο Ηρόδοτος με την Ηρώ συζητούν για τον Μάξιμο και τη Ρουμπίνη και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Μάξιμος είναι μαζί με τη Ρουμπίνη αλλά ο Μάξιμος δεν μπορεί να κάνει παιδιά και γι'αυτό η Ρουμπίνη πήγε σε τράπεζα σπέρματος ώστε να καταφέρει να μείνει έγκυος! Η Ευδοκία δικαιολογείται στον Μιχαήλ για την ξανθή περούκα λέγοντας ότι είναι της ξαδέρφης της που κάνει χημειοθεραπείες και της έχουν πέσει τα μαλλιά.

Η Ρεγγίνα αποκαλύπτει στον σοκαρισμένο Πέτρο ότι  τον νεαρό που είχαν βγει τις παραμονές του γάμου τον παράτησε και αυτός νευρίασε και πήγε να τη βιάσει. Έτσι η Ρεγγίνα στην προσπάθειά της να αμυνθεί τον σκότωσε. Η Αλεξία τσακώνεται με τον Κώστα στη δουλειά και πέφτουν χαστούκια και ο Κώστας τη διώχνει από την ταινία.

Ο Μιχαήλ βλέπει την Ευδοκία (Κατερίνα) εν ώρα... εργασίας με την ξανθή περούκα και την αναγνωρίζει, ενώ παράλληλα συνειδητοποιεί ότι είναι η Ευδοκία που ψάχνει τόσο καιρό. Στο μεταξύ η Μαρία ενημερώνει τον Φίλιππο ότι η Νεφέλη θα μείνει προσωρινά στον Αντρέα και στη συνέχεια κάνει καταγγελία στην αστυνομία κατηγορώντας επίσημα τον Φίλιππο για την έκτρωση...


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Ρουά ματ