Αναζήτηση:
Olympus Has Fallen (2013) – Ο Λευκός Οίκος δέχεται επίθεση
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013
22:02

Pame Cinema -

Ο Όλυμπος από κορυφή του Κόσμου και κατοικία των Θεών έγινε κωδικό όνομα για τον Λευκό Οίκο και δέχεται επίθεση από τρομοκράτες, οι οποίοι αιχμαλωτίζουν τον Πρόεδρο (Aaron Eckhart). Εν τω μεταξύ καθώς οι ειδικές δυνάμεις προσπαθούν να βρουν τρόπο να επέμβουν, ο πρώην Προεδρικός σωματοφύλακας Mike Banning (Gerard Butler) που έχει εγκλωβιστεί στο πιο καλά φυλασσόμενο κτίριο στον κόσμο θα αναλάβει να σώσει τον Πρόεδρο και να προλάβει μεγαλύτερη καταστροφή.

 Δεύτερη ταινία με επίθεση στον Λευκό Οίκο για το 2013 που όμως θα βγει πρώτη στις αίθουσες – το πρώτο είναι το White House Down με τον Channing Tatum που βγαίνει τον Ιούνιο – και που σκηνοθέτης είναι ο Antoine Fuqua του Training Day.

Μαζί με τον Butler και τον Eckhart συμμετέχει και ένα καλό καστ που αποτελείται από τον Morgan Freeman, την Angela Bassett, τον Dylan McDermott, την Ashley Judd, την Melissa Leo, τον Robert Forster και τον Rick Yune, ενώ το σενάριο είναι των Creighton Rothenberger και Katrin Benedikt στην πρώτη τους προσπάθεια.

Από το trailer φαίνεται πως θα υπάρχει καταιγιστική δράση και μπόλικα CGI και το στήσιμο θυμίζει το Air Force One, αλλά μέσα στον Λευκό Οίκο με τους τρομοκράτες να είναι Ασιάτες τώρα αντί για Ρώσους.

Το Olympus Has Fallen θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 22 Μαρτίου 2013.

Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και το επίσημο poster.

 

Olympus Has Fallen (2013) – Ο Λευκός Οίκος δέχεται επίθεση

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα