Αναζήτηση:
Ελένη Χατζίδου: Η συνταγή για το υγιεινό γλυκό που έφτιαξε
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020
09:15

Η Ελένη Χατζίδου διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, μιας και σε καθημερινή βάση δίνει στους διαδικτυακούς φίλους της μια γεύση από τη ζωή στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και την κόρη τους, Μελίτα Δήμητρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο personal trainer έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας μετά τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και πλέον την απολαμβάνουν. Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την περιπέτεια της υγείας της κορούλας τους, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι μαζί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι χαίρεται κάθε πολύτιμη στιγμή και δεν σταματά να μας δείχνει πώς κυλούν οι μέρες στο σπιτικό τους. Η Ελένη Χατζίδου είναι σωστή νοικοκυρά, αφού καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει υγιεινές συνταγές για τους αγαπημένους της. Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα δεν σταματά να προσέχει τη διατροφή της και να γυμνάζεται ούτε κατά την περίοδο της καραντίνας, γεγονός που αποδεικνύεται από την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Αυτή τη φορά, η ίδια έφτιαξε μια γλυκιά συνταγή και συγκεκριμένα υγιεινά brownies ανοίγοντάς μα την όρεξη! Εκτός από μαγειρική και γυμναστική, το πρόγραμμα της Ελένης Χατζίδου περιλαμβάνει διάβασμα, παρακολούθηση σειρών, εξόδους για τα απαραίτητα ψώνια, χαλαρές βόλτες με το ποδήλατο, όταν ο καιρός είναι ηλιόλουστος, και φυσικά ατέλειωτο παιχνίδι με την κόρη της.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα