Αναζήτηση:
Ελένη Βαΐτσου- Τζούλι Τσόλκα: Μιλούν για τη φιλία τους & τη συνεργασία τους στο «Μπρούσκο»
Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014
15:35
Η Ελένη Βαΐτσου και η Τζούλι Τσόλκα πρωταγωνιστούν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» και μίλησαν στο «Τηλέραμα» για την γυναικεία φιλία, πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτήν, ενώ αναφέρθηκαν στους ρόλους που υποδύονται.

Πιστεύετε στη γυναικεία φιλία;

Ε.Β: Φυσικά πιστεύω, όπως και στο ότι η φιλία δεν έχει φίλο. Μία δυνατή φιλία είναι το ίδιο σπάνια, όσο κι ένας δυνατός έρωτας, με τη διαφορά ότι ο έρωτας μπορεί να τελειώσει, ενώ μία φιλία ποτέ.

ΤΣ. Τ: Είναι πιο σπάνια από την αντρική, αλλά ναι, υπάρχει. Το βλέπω από τις φίλες μου, που είμαστε μαζί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Γελάσαμε, κλάψαμε, τσακωθήκαμε, τα ξαναβήκαμε και τώρα είναι σταθερές αξίες στη ζωή μου.

Εάν ο σύντροφός σας σας ζητούσε να διακόψετε με την κολλητή σας, θα το κάνατε;

Ε.Β: Δε θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που θα μου έθετε τέτοια ζητήματα και περιορισμούς. Πόσο μάλλον να επεμβαίνει σε μία τόσο προσωπική επιλογή. Η επιλογή του να είναι μαζί μου είναι καθαρά δική του.

ΤΖ. Τ: Καταρχάς, η κολλητή είναι κολλητή και δεύτερον, δεν μου αρέσει να μου λένε τι πρέπει να κάνω, γιατί τις επιλογές μου έχω μάθει να τις υποστηρίζω. Το να μην τη θέλει ο σύντροφός σου, αν το δούμε αλλιώς, κινεί υποψίες. Οπότε εκεί ζυγίζεις και αποφασίζεις».

Που εφάπτεστε με την Ελένη και που διαφέρετε εντελώς;

ΤΖ. Τ: Είναι πιο λογική κι εγώ πιο συναισθηματική. Γενικά όμως έχουμε πολλά κοινά.

Ε.Β: Δεν είναι ανάγκη να έχουμε πολλά κοινά με έναν άνθρωπο για να ταιριάξουμε. Αρκεί να καταλαβαινόμαστε και, με την Τζούλι, μιλάμε με τα μάτια.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα