Αναζήτηση:
Ο Μακαλιάς δεν ξεχνά τον αδελφό του που έφυγε από τη ζωή
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019
00:00

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αγαπάει τα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή με τους ακολούθους του στο Instagram.

Μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία που παίζει με τον αδερφό του, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από δέκα χρόνια από ανακοπή καρδιάς ήταν η ανάρτηση που σκόρπισε συγκίνηση.

Ο ηθοποιός δεν ξεχνάει τον κατα΄3 χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του και δεν σταματά να αναπολεί τις ευτυχισμένες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Μιλώνστας παλαιότερα σε συνέντευξή του είχε πει: «Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα πριν από πέντε χρόνια από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια».


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα