Αναζήτηση:
Η Κιάρα Φεράνι εξηγεί στους 19 εκατομμύρια followers της τι συμβαίνει στην Ιταλία με τον κορονοϊό
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020
11:30

Η Κιάρα Φεράνι, μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στην παγκόσμια μόδα, θέλησε να εξηγήσει με ανάρτησή της, την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ιταλία, η οποία έχει πληγεί από τον κορονοϊό.

Η influencer, η οποία ακολουθείται από 19 σχεδόν εκατομμύρια ανθρώπους από ολόκληρο τον πλανήτη, ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία φοράει μάσκα και έγραψε στο Instagram:

«Mε αυτή την ανάρτηση θέλω να εξηγήσω την κατάσταση που επικρατεί εδώ σε όλους τους ξένους ακολούθους μου οι οποίοι προφανώς και δεν μπορούν να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει: είναι άσχημα τα πράγματα.

Έχουμε περισσότερα από 10 χιλιάδες κρούσματα, περισσότερους από 600 θανάτους και 5 χιλιάδες άτομα στα νοσοκομεία σε άσχημη κατάσταση. Tα νοσοκομεία δεν είναι έτοιμα για τέτοιες καταστάσεις και τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσοκόμες κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να βοηθήσουν όμως εάν ο αριθμός των ασθενών αυξηθεί κι άλλο και δεν υπάρξει ύφεση του φαινομένου, θα πρέπει να αρχίσουν να επιλέγουν ασθενείς ανάλογα με την ηλικία τους και το κατά πόσον θα μπορέσουν να επιβιώσουν.

Ο Fedez κι εγώ ξεκινήσαμε μια φιλανθρωπική ενέργεια την Δευτέρα για να βοηθήσουμε το νοσοκομείου του Μιλάνο να συγκεντρώσει χρήματα και καταφέραμε να μαζέψουμε 3,6 εκατομμύρια ευρώ από δωρεές αλλά πρέπει ακόμη να γίνουν πάρα πολλά. Το κράτος αποφάσισε να κλειδώσει όλους τους Ιταλούς στα σπίτια τους μέχρι τις 3 Απριλίου για να προλάβει την εξάπλωση του ιού και να αποφύγει την κατάρρευση του συστήματος υγείας. Πλέον βρισκόμαστε όλοι σε καραντίνα όπως μερικές πόλεις στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα. Γι αυτό σας παρακαλώ πολύ ξεκινήστε να ανησυχείτε και να καταλάβετε πως αυτή δεν είναι μια κοινή γρίπη, είναι πολύ επικίνδυνη για όλους μας: μείνετε μέσα όσο περισσότερο μπορείτε αυτές τις κρίσιμες ώρες. Και αν μπορείτε πείτε και στους άλλους να είναι προσεκτικοί και βοηθήστε όλοι την Ιταλία και τα νοσοκομεία της».


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο