Αναζήτηση:
Eurovision: Πρωτιά για το Ισραήλ με τη Νέτα - Δεύτερη η Φουρέιρα για την Κύπρο
Κυριακή, 13 Μαΐου 2018
12:29


Το μεγάλο φαβορί του χθεσινού διαγωνισμού ήταν και αυτό που εν τέλει κέρδισε καθώς η Νέτα και το Ισραήλ βγήκε πρώτο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Toy».

Η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να συγκεντρώσει 436 βαθμούς έναντι 529 που κατάφερε να πάρει το Ισραήλ με τη Νέτα επιστρέφοντας στην κορυφή του διαγωνισμού έπειτα από 20 χρόνια.

Αδικημένη η Ιταλία καθώς αν και βγήκε 3η στην ψηφοφορία του κοινού, δεν έτυχε της αποδοχής των κριτών με αποτέλεσμα να μένει στην 5η θέση.

Η πεντάδα των νικητών της 63ης Eurovision:

  1. Ισραήλ με 529 βαθμούς
  2. Κύπρος με 436 βαθμούς
  3. Αυστρία με 342 βαθμούς
  4. Γερμανία με 340 βαθμούς
  5. Ιταλία με 308 βαθμούς

Μετά από ψηφοφορία- θρίλερ με την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής να διαμορφώνει και το τελικό αποτέλεσμα, η Νέτα Μπαρζιλάι κατάφερε να πάρει την πρωτιά, έχοντας 93 βαθμούς διαφορά από την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego.

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια από το Ισραήλ, εδώ και αρκετές εβδομάδες, βρισκόταν στις πρώτες θέσεις (μαζί με την Ελένη Φουρέιρα) στα προγνωστικά για τη νίκη της φετινής Eurovision.

Άλλωστε, η ίδια είχε βρει τον τρόπο να τραβάει την προσοχή, καθώς τόσο οι εκκεντρικές της εμφανίσεις, όσο και οι γκριμάτσες που συνήθιζε να κάνει on camera είχαν ανταπόκριση τόσο στο κοινό, όσο και στην κριτική επιτροπή που την έφεραν στην πρώτη θέση.


Πηγή: mononews.gr

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα