Αναζήτηση:
Η Κάρμεν Ρουγγέρη αποκάλυψε αν θα υπάρξει συνέχεια της σειράς «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016
15:59
Η Κάρμεν Ρουγγέρη αποκάλυψε αν θα υπάρξει συνέχεια της σειράς «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και αν θα συμμετάσχει.

Ενώ είστε μια διακεκριμένη ηθοποιός στον τομέα του θεάματος πώς και αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τις παιδικές – εφηβικές παραστάσεις. Τι είναι αυτό που σας ώθησε

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο . Κι ύστερα αυτός που ασχολείται με θέατρο που απευθύνεται στα παιδιά θα πρέπει πάνω από όλα να αγαπάει τα παιδιά και να είναι υπεύθυνος και πάνω από όλα ,άξιος να τα υπηρετήσει. Ασχολήθηκα με το ΠΑΙΔΙΚΟ και ΕΦΗΒΙΚΟ θέατρο όταν – όντας μέλος μιας επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας παρακολουθούσα πολλές παραστάσεις προκειμένου να δίνουμε την άδεια ώστε να παίζονται αυτές για τα σχολεία .Δυστυχώς εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, το επίπεδο ήτα πάρα πολύ χαμηλό .Όταν μου ανέθεσε λοιπόν το Εθνικό μας Θέατρο να δημιουργήσω την παιδική του σκηνή, προσπάθησα να ανεβάσω τον πήχη.

Πείτε μας τις εμπειρίες σας από την συχνή επαφή σας με παιδιά και εφήβους διαφόρων ηλικιών

Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να βλέπεις ευτυχισμένα μουτράκια κάθε φορά που τελειώνει μια παράστασή μας, πολλά παιδιά κλαίνε όταν τελειώνει. Θέλουν να μείνουν στο θέατρο για να την ξαναδούν .Τα περισσότερα φεύγουν λέγοντας ότι θα ξανάρθουν .Οι αγκαλιές που παίρνω και τα υπέροχα λόγια που ακούω με ανανεώνουν και μου δίνουν μεγάλη χαρά ,γιατί ξέρω πως τα παιδιά λένε την αλήθεια .

Πρόσφατα η Ελληνική τηλεόραση ξαναγεννιέται. Εσάς σας έχει γίνει κάποιο πρόσφατη πρόταση συνεργασίας σε κάποια από τις πολλές σειρές που βλέπουμε;

Επίσημα δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Ανεπίσημα έχω ακούσει ότι «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» θα επαναληφθούν με τους ίδιους ηθοποιούς 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ . Πιστεύω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον ,αν γίνει. Τελειώνοντας να σας πω ότι στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης θα παίζεται μέχρι και τον Μάρτιο «Το παραμύθι χωρίς όνομα» σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Κουλουμπή.

Πηγή:outnow

Πηγή: www.tvnea.com
Vodafone TV. Δες το 1ο επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς The Truth About The Harry Quebert Affair
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα