Αναζήτηση:
Χρυσές Σφαίρες: Την Ελληνίδα πρώην του και την νυν φιλενάδα του ευχαρίστησε ο Γιούαν Μακγκρέγκορ
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018
15:59


Είναι γνωστό πως στο Χόλιγουντ υπάρχει μια άνεση ανάμεσα στους νυν και τους πρώην, καθώς τα ζευγάρια συχνά πυκνά τα φτιάχνουν και χωρίζουν σε διάστημα μερικών μηνών. 

Ακόμα και έτσι όμως, το γεγονός πως ο Γιούαν Μακγκρέγκορ παραλαμβάνοντας την Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του στο Fargo ευχαρίστησε τόσο την πρώην γυναίκα του όσο και την νυν φιλενάδα του, ήταν πραγματικά... «πρώτη φορά στα χρονικά»!

Ο 46χρονος ηθοποιός υποδύεται τους δίδυμους Emmitt και Ray Stussy στην σειρά Fargo και για το ρόλο αυτό βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα α΄ ανδρικού ρόλου στην 75η τελετή απονομή που έγινε το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, αρχικά ευχαρίστησε την πρώην γυναίκα του, την ελληνικής καταγωγής Εύα Μαυράκη:

«Θέλω μια στιγμή να πω ευχαριστώ στην Ιβ, που ήταν πάντα στο πλευρό μου, επί 22 χρόνια, και στα τέσσερα παιδιά μας, την Κλάρα, την Έσθερ, τον Τζειμιάν και την Ανούκ». 

Στην συνέχεια όμως μίλησε και για την 33χρονη συμπρωταγωνίστριά του, την Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, που υποδύεται την φιλενάδα του Ρέι Nikki Swango στη σειρά και που εδώ και μερικούς μήνες είναι μαζί του και στην πραγματικότητα. «Δεν θα υπήρχε ο Ρέι χωρίς την Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ», είπε.Ο χωρισμός του Μακγκρέγκορ από την Ιβ έγινε γνωστός τον περασμένο Οκτώβριο και ταυτόχρονα έγινε γνωστή η σχέση του με την συμπρωταγωνίστριά του.

Στην τελετή πάντως ο ηθοποιός έφτασε μόνος του, χωρίς συνοδό. 
Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα