Αναζήτηση:
Κώστας Κωστόπουλος:Το φινάλε των πέντε επεισοδίων του Κάρμα είναι ανοικτό
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010
12:46
Με ένα διπλό επεισόδιο επιστρέφει την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου (στις 22.00) η σειρά «Κάρμα» του ANT1, λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε που θα ακολουθήσει ύστερα από τρία επεισόδια.

 Ωστόσο, θα προηγηθεί η avant premiere στο Web TV του καναλιού, αύριο Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου (1ο επεισόδιο) και μεθαύριο Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου (2ο επεισόδιο) στις 15:00.

Μάλιστα, όπως ενημερώνει το κανάλι, η σειρά θα «παίζει» πρώτα στον ΑNT1 Web TV (κάθε Τετάρτη στις 15:00) μέχρι να ολοκληρωθεί.

 Ο Κώστας Κωστόπουλος εκ των τεσσάρων σκηνοθετών της σειράς μιλάει στο Yupi:

Πιστεύετε ότι η προβολή της σειράς πρώτα στο Web TV του ANT1 μπορεί να «βλάψει» την τηλεθέασή της;
Δεν μπορώ να κάνω εικασίες. Θέλω να το βλέπω θετικά. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι οι ενενήντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι που είχαν δει τον περασμένο Ιούνιο το τελευταίο επεισόδιο της σειράς από το Ίντερνετ, δεν θα το έβλεπαν, αν δεν υπήρχε αυτός ο τρόπος μετάδοσης. Δεν μπορούμε να προκαταβάλλουμε αν θα είναι αρνητικό ή θετικό. Είμαι υπέρ τού να γίνονται πρωτοποριακά πράγματα από το να μη γίνονται καθόλου. Πάντως, μέσα στις προτάσεις που είχαμε κάνει στο κανάλι πριν από 1,5 χρόνο ήταν η παράλληλη επαφή των θεατών μέσω του Ίντερνετ στα τεκταινόμενα της σειράς.

Τελικά θα συνεχιστεί η σειρά πέρα των πέντε επεισοδίων;
Μα από το σταθμό ποτέ δεν μας είπαν ότι η σειρά έχει οριστικά τελειώσει. Και μπορώ να σας πω ότι το φινάλε των πέντε επεισοδίων είναι ανοικτό. Υπάρχει τέλος, όπως υπάρχει σε μια ζωή είκοσι πέντε ανθρώπων. Δεν πεθαίνουν και οι είκοσι πέντε. Η ζωή συνεχίζεται, γιατί ο βασικός πυρήνας του «Κάρμα» συνοψίζεται στο ότι είναι μια σειρά που αφορά ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Και να ξέρετε, δεν πεθαίνουν όλοι οι ήρωες. Εκτός από εκείνον του Σαράντου Γεωγλέρη, δεν έχουμε άλλους θανάτους.....

Το τέλος θα ευχαριστήσει ή θα δυσαρεστήσει τους φανς;
Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι όπου όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Πιστεύω όμως ότι θα ικανοποιήσει τους περισσότερους.

Άρα θα υπάρξει χάπι εντ;
Ναι αλλά με πολλές προοπτικές.

Η φετινή τακτική των καναλιών να συρρικνώσουν τις παραγωγές των ελληνικών σειρών είναι μόδα που θα περάσει;
Όπως όλα στη ζωή, έτσι και η τηλεόραση κάνει κύκλους. Η επιλογή να μη γίνονται ελληνικές σειρές δεν έχει να κάνει με αισθητικά κριτήρια, αλλά είναι μια αναγκαιότητα των συγκεκριμένων οικονομικών συνθηκών. Φαντάζομαι ότι όταν αυτές οι οικονομικές συνθήκες γίνουν καλύτερες θα υπάρξουν ξανά καλές ποιοτικές σειρές.

Ισχύει ότι θα κατεβείτε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές;
Ναι, μου έγινε πρόταση από το δήμαρχο της Αγίας Βαρβάρας, Γεώργιο Καπλάνη. Η Αγία Βαρβάρα είναι η γενέθλια πόλη μου και εξακολουθούν να με συνδέουν μαζί της ισχυροί δεσμοί. Έχουν γίνει πολλά πράγματα στον τομέα πολιτισμού. Υπάρχει Δημοτική Σχολή Θεάτρου τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι τιμή μου να μπορέσω να βοηθήσω, να εκλεγώ, στο κομμάτι του πολιτισμού τους ανθρώπους της δυτικής Αττικής γενικότερα.
Στα πέντε επεισόδια θα δούμε ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από την απαγωγή του μικρού Στέφανου, αλλά και τις δυο αντίπαλες, Αθηνά (Μυρτώ Αλικάκη) και Σμαράγδα (Ιζαμπέλλα Κογεβίνα), ενωμένες απέναντι στις αποφάσεις της μοίρας.

Αστέρης Κασιμάτης YupiΠηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Κάρμα