Αναζήτηση:
Καινούργιου για Κορομηλά: Με είχε φωνάξει στο γραφείο της και μου είπε: « Δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Μη μιλάς»
Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
15:14


Tα διαδικτυακά video chats στο Instagram είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτόν τον καιρό με τους celebrities να συζητούν πάρα πολλά θέματα.

Σε ένα από αυτά της Δέσποινας Καμπούρη με την Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα ρώτησε την Κατερίνα αν μιλάει με τη Ρούλα Κορομηλά και αν είναι παρεξηγημένες μετά και τα όσα είχε πει στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.


Η παρουσιάστρια του “Ευτυχείτε” εξέφρασε το ανθρώπινο παράπονό της για όσα της καταλόγισε η πρώην τηλεοπτική δόξα.

“Όχι (δεν μιλάμε) και δεν με αφορά να τη λύσω, δεν είναι παρεξήγηση. Έδωσε μια συνέντευξη, είχε πει κάποια πράγματα που εγώ θεώρησα λάθος και προσβλητικά. Ήταν για μένα κάπως στενάχωρο γιατί εγώ τη σέβομαι τη Ρούλα. Έχω δουλέψει μαζί της κι έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, γιατί η Ρούλα ήταν από τους ανθρώπους που δε με πίστευαν καθόλου. Και με έχουνε μειώσει πάρα πολύ.

Όταν ξεκίνησα στον Alpha στο Δέστε τους, ήμουν μια επιλογή του Μουτσινά και ήταν εκείνη στη διεύθυνση του προγράμματος και με φωνάζει στο γραφείο της και μου λέει ‘δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. μη μιλάς’. Επέμενε ο Μουτσινάς κι έλεγε “άστην να πει, την έχω επιλέξει’. Εγώ ήμουν πάντα πολύ ευγενικό κορίτσι, άκουγα τις συμβουλές της και ξαφνικά βλέπω μία συνέντευξη -ενώ πριν τρία χρόνια μου είχε στείλει ένα μήνυμα και μου είχε πει ‘μπράβο για την πορεία σου’- στην οποία με μειώνει όσο καμία άλλη. Δεν αξίζει να ασχοληθώ. Να ‘ ναι καλά. Να σου πω κάτι βρε Δέσποινα;

Είπα από μέσα μου, μπορεί να περάσουν τα χρόνια και ποτέ να μην καταφέρω να κάνω την καριέρα της Κορομηλά ή της Μενεγάκη. Δεν έχει σημασία. Αυτές οι γυναίκες είναι πάρα πολύ σπουδαίες. Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να φτάσω στο σημείο να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη. Έδωσε μία συνέντευξη στην οποία είπε τόσο ωραία πράγματα για τη ζωή της και όλοι μείναν σε αυτά που είπε για την Καινούργιου” είπε η Κατερίνα.


Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα