Αναζήτηση:
Γιατί τα «πήρε» ο Γιώργος Λιάγκας με τους υπεύθυνους της Eurovision;
Τρίτη, 21 Μαΐου 2013
14:25
Με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Κόζα, που ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό μου», αναφορικά με την κακή οργάνωση της ελληνικής αποστολής στην Eurovision, ο Γιώργος Λιάγκας… ξέσπασε!

Ο τραγουδιστής των Koza Mostra αποκάυψε ότι το συγκρότημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ, γιατί οι υπεύθυνοι δεν κάλυψαν τα έξοδα της επιστροφής τους με αεροπλάνο στην πόλη τους και αυτό ήταν κάτι που εξόργισε τον παρουσιαστή.
 
«Τι να λέμε τώρα; Είμαστε σε μια χαρούμενη φάση και όλοι έχουμε κάνει focus στον Αγάθωνα. Είπαμε να φωνάξουμε τον Ηλία Κόζα, επειδή αυτός είναι το νέο παιδί, και μας πέταξε τη "βόμβα" ότι έφτασαν εδώ και πήραν ΚΤΕΛ για να πάνε στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα και στις πόλεις της Αρχαίας Ελλάδας, όταν οι νικητές γυρίζανε, γκρέμιζαν τα τείχη, δεν τους έστελναν με ΚΤΕΛ» σχολίασε ο 43χρονος παρουσιαστής και συνέχισε:

«Είναι γυφτιά! Η ελληνική γυφτιά! Άσε την κρίση τώρα... Αθήνα - Θεσσαλονίκη, είναι πέντε άτομα από 50 ευρώ, είναι 250 ευρώ. Μήπως αν το έλεγαν στην Aegean ή την Ολυμπιακή δεν θα τους έδιναν τσάμπα εισητήρια;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Πρωινό mou