Αναζήτηση:
Χαλίτ Εργκέντς: Το «αντίο» στη μητέρα του
Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014
15:55


Εδώ και χρόνια η μητέρα του Χαλίτ Εργκέντς έδινε τον αγώνα της με σοβαρή ασθένεια. Στο τέλος και έχοντας πια κουραστεί από τα νοσοκομεία, είχε επιλέξει να γυρίσει στο σπίτι της, όπου έφυγε από τη ζωή ανάμεσα σε δικά της πρόσωπα.
Πριν από λίγες εβδομάδες το τηλεοπτικό κοινό θαύμασε το υποκριτικό ταλέντο του Εργκέντς στο επεισόδιο που ο Σουλεϊμάν αποχαιρετά για πάντα τη Χιουρέμ.

Στην πραγματικότητα, ο Χαλίτ Εργκέντς βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές όταν η μητέρα του Ιλτζί Αλιγέ Γιουσεϊσίκ, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών. Ο ηθοποιός έχει μιλήσει παλιότερα για την οικογένειά του, το διαζύγιο των γονιών του και τη σχέση με τον αδελφό του, ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ικανότητες.
Η συναισθηματική φόρτιση ήταν έντονη στο πρόσωπο του Εργκέντς, ο οποίος συμμετείχε σε όλη τη διαδικασία και ήταν μεταξύ των ανδρών που κουβάλησαν το φέρετρο.

Στη δύσκολη αυτή στιγμή είχε δίπλα του τη σύζυγό του και πολλούς συνάδελφους από το καστ του «Σουλεϊμάν», ενώ δεν έλειψαν και αρκετοί από το καστ του «
Karadayi».

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο νεκροταφείο Ζιντζιρλίκουγιου, με κάμερες από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα να μεταδίδουν σε ζωντανή μετάδοση όλες τις εξελίξεις.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα