Αναζήτηση:
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στην Πάτρα
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013
19:05


«ΧΑΙΡΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ»

 

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 

24 Νοεμβρίου 2013
Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα Πατρών

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει το νέο δίσκο του «Χαίρε θάλασσά μου» στην Πάτρα (Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα Πατρών) την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, ώρα 7.00 μμ, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Πρωτοκλήτεια 2013», που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών προς τιμήν του πολιούχου της Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου. 

«Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία αλλά πλάι Της, «κρυμμένο μυστικό», υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ' αυτές τις δύο «γυναίκες», λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτές τις βραδιές» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες αλλά πάντα αγαπημένες μουσικές στιγμές του. 

Στη συναυλία, μαζί τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα εμφανιστούν οι  Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο),  Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», και ο Σπύρος Λάμπρου με την Παιδική και τη Μικτή Χορωδία του. 

Εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα PUBLIC (Ερμού 55), το βιβλιοπωλείο DISCOVER (Πατρέως 30), το δισκοπωλείο MUSICAL (Ρήγα Φεραίου 127), το ticketservices.gr, το 210 7234567, καθώς και στους κεντρικούς ιερούς ναούς της Πάτρας.

 

Τιμή εισιτηρίων: 10,00 ευρώ

 

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

 

 

 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα