Αναζήτηση:
Ελένη Τσαλιγοπούλου & Βogaz Μusique @ Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Κυριακή, 31 Μαΐου 2015
19:05


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique, ύστερα από έναν χειμώνα πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων, ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώνοντας με τρόπο απρόσμενο και γοητευτικό όλες τους τις μεγάλες μουσικές αγάπες. Η νοσταλγία και η συγκίνηση της Ανατολής αναμειγνύεται μοναδικά με την ένταση και τον δυναμισμό της Δύσης σε ένα παθιασμένο, διονυσιακό και άκρως καλοκαιρινό πρόγραμμα!

Πρώτος σταθμός της περιοδείας τους είναι η Λάρισα, με μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 στις 9.00μμ.

Με την ξεχωριστή αισθητική της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της σπουδαίας μπάντας της, κάθε live γίνεται μια μοναδική εμπειρία. Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, που καλύπτει ευρηματικά την απόσταση από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique προτείνουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι σε ήχους και αισθήσεις.

Η αισθαντική ερμηνεία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, ο τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό στα live της, η νέα ηχητική προσέγγιση, η επιλογή των τραγουδιών και οι εκπλήξεις στη σύνδεση της μουσικής με την ποίηση, υπόσχονται μία απολαυστική, καλοκαιρινή συναυλιακή βραδιά.

Οι bogaz musique είναι οι: ¦ Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος - κιθάρες, μαντολίνο, λούπες ¦ Καλαμάρας Βαγγέλης – τύμπανα ¦ Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες ¦ Απόστολος Τσαρδάκας - κανονάκι, βιολί ¦ Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο ¦ Αργύρης Διαμαντής – κρουστά. 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα