Αναζήτηση:
Πέγκυ Ζήνα: Αυτό είναι το δωμάτιο της κορούλας της
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011
12:20

Σε ροζ αποχρώσεις και χρωματισμούς του γκρι και του βεραμάν, έχει φτιαχτεί το δωμάτιο της κορούλας της Πέγκυς Ζήνα. Το σχεδίασε ο Νάθαν Μακρής, ο οποίος έχει επιμεληθεί τα δωμάτια πολλών επωνύμων.

Το φοβερό είναι ότι το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ίδιο η Ηλέκτρα στο προφίλ και η Πέγκυ διάλεξε να το ζωγραφίσει με το κουνελάκι, στη μνήμη του κούνελου "Λευτέρη" που της είχε χαρίσει ο Νίκος Βέρτης και το είχαν σαν παιδί τους μέχρι που πέθανε, λίγες μέρες πριν μείνει έγκυος η τραγουδίστρια!Πέγκυ Ζήνα: Βγήκε από το μαιευτήριο!

Κρατώντας στην αγκαλιά του την μόλις πέντε ημερών κορούλα του ο Γιώργος Λύρας μαζί με τη σύζυγό του Πέγκυ Ζήνα βγήκαν από το μαιευτήριο. Η Πέγκυ Ζήνα φανερά συγκινημένη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει: «Αισθάνομαι την απόλυτη πληρότητα. Αυτήν που νιώθεις όταν κρατάς στην αγκαλιά σου ένα πλασματάκι, που σε αισθάνεται και περιμένει από σένα όλα τα όμορφα χρώματα και να του ξεκινήσεις την ζωή του με τον πιο όμορφο τρόπο. Αισθάνομαι ότι έχω αναλάβει τον πιο δύσκολο και τον πιο υπέροχο ρόλο της ζωής μου που πρέπει να τον φέρω εις πέρας», δήλωσε η μανούλα πλέον Πέγκυ.

Η ερμηνεύτρια παραδέχθηκε ότι η μικρή Ηλέκτρα μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά της. «Ούτε εγώ δεν το φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο όμορφος και σε γυναίκα!!!», είπε με χιούμορ.Πηγή: markos.tv


Φωτογραφίες από το δωμάτιο της κόρης της Πέγκυς Ζήνα

Ενα γλυκύτατο και ευρύχωρο δωμάτιο πρόκειται να έχει η νεογέννητη κορούλα της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα.

Δείτε το και γιατί όχι, όσοι είστε γονείς, πάρτε ιδέες!

Την επιμέλεια του χώρου είχε ο Nathan Makris ο οποίος είναι και ο ταλαντούχος κύριος, ειδικός στις τοιχογραφίες, που βλέπουμε στις παραπάνω φωτογραφίες. Ενώ φαίνεται να έχει βάλει και την δική του πινελιά και ο Νότης Χριστοδούλου που πέρα από παρουσιαστής, είναι και πολύ καλός διακοσμητής.Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα