Αναζήτηση:
Σάρωσε τα τηλεοπτικά βραβεία το ΚARADAYI
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013
20:05
Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τέσσερα από τα σημαντικότερα βραβεία απέσπασε η σειρά «Karadayi» στα 40α «Altin Kelebek Odulleri» («Χρυσή πεταλούδα») που είναι τα αντίστοιχα Oscar της Τουρκίας.

Για πρώτη φορά βέβαια μετά από σαράντα χρόνια, δεν έγινε κάποια τελετή εξαιτίας των γεγονότων στο πάρκο Gezi και έτσι οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους στον τόπο εργασίας τους.

Ο παραγωγός της σειράς Κερέμ Τσατάι παρέλαβε το βραβείο της «Καλύτερης δραματικής σειράς», ενώ οι Τζεμ Καρτζί και Ουλούτς Μπαϊρακτάρ παρέλαβαν το βραβείο της «Καλύτερης σκηνοθεσία». Φυσικά οι δύο πρωταγωνιστές ήταν οι μεγάλοι νικητές των βραβείων.

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου κέρδισε το βραβείο του «Καλύτερου άνδρα ηθοποιού», ενώ η Μπεργκιουζάρ Κορέλ αυτό της «Καλύτερης γυναίκας ηθοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός κερδίζει για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο βραβείο, αφού η πρώτη της ήταν για τον ρόλο της στο «Χίλιες και μία νύχτες».

Οι συντελεστές της σειράς, όσοι βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, φωτογραφήθηκαν ομαδικά με τα βραβεία στα χέρια τους…

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα