Αναζήτηση
Mission: Impossible 5 (2015) – Απέκτησε σκηνοθέτη, ξεκινάει η παραγωγή | iShow.gr
Ειδήσεις
Mission: Impossible 5 (2015) – Απέκτησε σκηνοθέτη, ξεκινάει η παραγωγή
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013
16:34

Pame Cinema -

O ο Christopher McQuarrie καθώς δίνει πδηγίες στον Tom Cruise στα γυρίσματα του Jack Reacher

Με ένα απλό tweet που έγραφε “Mission: Accepted” δημοσιοποίησε ο Christopher McQuarrie την αποδοχή της καρέκλας του σκηνοθέτη για την επόμενη πέμπτη συνέχεια του Mission Impossible, του franchise που μετρά ήδη 17 χρόνια ζωής, καθώς το πρώτο γυρίστηκε το 1996.

Η ΜcQuarrie έχει μακρά συνεργασία με τον Tom Cruise. Επιτυχημένος σεναριογράφος, έχει πάρει Όσκαρ για το σενάριο του πολύ καλού The Usual Suspects, είχε γράψει το σενάριο για το Valkyrie που πρωταγωνιστούσε πάλι ο Cruise το 2008, όπως έχει γράψει και το σενάριο για το Jack Reacher που είδαμε πέρσι αλλά και για την επόμενη ταινία του super star με τίτλο Edge of Tomorrow που θα δούμε το 2014. Σαν σκηνοθέτης και ηθοποιός ωστόσο έχουν συνεργαστεί μόνο στο Jack Reacher και τώρα θα είναι η δεύτερη φορά.

Το franchise έχει ευτυχίσει πάντως από σκηνοθέτες, άλλωστε αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος της μακροβιότητάς του: Το πρώτο είχε σκηνοθετήσει ο Brian DePalma, το δεύτερο ο John Woo, το τρίτο ο J.J.Abrams και το τέταρτο, το Ghost Protocol που σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία από τα τέσσερα, ο Brad Bird.

Ο McQuarrie τώρα καλείται να ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους συναδέλφους του και να παραδώσει ένα ακόμα καλύτερο Mission Impossible και μάλιστα με ένα σενάριο που δεν είναι δικό του. Αυτή τη φορά ανέλαβε να γράψει ο Drew Pearce, που εκτός από μερικές τηλεοπτικές δουλειές έχει στο ενεργητικό του το σενάριο του Iron Man 3 και του επερχόμενου Sherlock Holmes 3.

Εκτός από τον Tom Cruise, που εγκατέλειψε και το The Man from U.N.C.L.E. για να αφοσιωθεί στις Επικίνδυνες Αποστολές, δεν έχουν οριστικοποιηθεί άλλα ονόματα, ωστόσο είναι πιθανόν να επιστρέψουν οι Jeremy Renner ως William Brandt, Paula Patton ως Jane Carter και Ving Rhames ως Luther Stickell. Θέλουμε να ελπίζουμε πως θα επιστρέψουν όλοι, μαζί τους δε και ο Simon Pegg που έδινε και την κωμική πινελιά.

Η παραγωγή του Mission: Impossible 5 (δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο) θα ξεκινήσει το φθινόπωρο και θα βγει στις αίθουσες το 2015, την χρονιά κόλαση δηλαδή!

Mission: Impossible 5 (2015) – Απέκτησε σκηνοθέτη, ξεκινάει η παραγωγή

Πηγή: pame-cinema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Christopher McQuarrie
Τομ Κρουζ
Drew Πιρς
Jeremy Renner
Πόλα Πάτον
Ving Rhames
Simon Pegg
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551