Αναζήτηση:
3 νέα Avatar στην ατζέντα του Τζέιμς Κάμερον
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013
13:54

Pame Cinema -

avatar12

Επίσημα πλέον θα γίνει τετραλογία και όχι τριλογία το Avatar μετά την ανακοίνωση της Fox πως τελικά θα υπάρξει και Avatar 4 και μάλιστα οι τρεις συνέχειες θα γυριστούν ταυτόχρονα και θα βγαίνουν στις αίθουσες μία κάθε χρόνο ξεκινώντας από το 2016 για το Avatar 2.

To αν η απόφαση για την μια επιπλέον ταινία είναι του Cameron ή του στούντιο δεν έχει γίνει γνωστό, όμως έγινε γνωστό πως για να βοηθηθεί ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος προσελήφθη μια ολόκληρη ομάδα από σεναριογράφους για να τον βοηθήσουν ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η παραγωγή του χρόνου. Έτσι έφεραν στο πλοίο τον Josh Friedman, τον σεναριογράφο του War of the Worlds, το ζευγάρι των Rick Jaffa και Amanda Silver που έχουν γράψει το Rise of the Planet of the Apes και γράφουν τώρα και τη συνέχειά του Dawn of the Planet of the Apes αλλά και το Jurassic Park IV καθώς και τον Shane Salerno, τον σεναριογράφο του Savages.

Η είδηση που είχε αρχικά ακουστεί ως φήμη πριν ένα χρόνο επιβεβαιώθηκε συνεπώς με τον James Cameron να σχολιάζει το σχετικό δελτίο τύπου:

Χτίζοντας πάνω στον κόσμο που δημιουργήσαμε με το Avatar αποκτήσαμε μια σπάνια και εξαιρετική εμπειρία. Γράφοντας τις νέες ταινίες κατάλαβα πως ο κόσμος του Avatar, η ιστορία του και οι χαρακτήρες απέκτησαν μεγαλύτερο βάθος από όσο υπολόγιζα και έτσι έγινε εμφανές πως δύο ταινίες δεν θα ήταν αρκετές για να περιλάβουν όλα όσα ήθελα να δείξω στην οθόνη. Για να με βοηθήσουν να συνεχίσω να επεκτείνω αυτό το σύμπαν, έχω τη χαρά να έχω την Αμάντα, τον Ρικ, τον Σέιν και το Τζος – όλοι σεναριογράφοι που τους θαυμάζω από καιρό – και μαζί θα ολοκληρώσουμε τα σενάρια των ταινιών.”

H Sigourney Weaver ως Grace

Έτσι ο Sam Worthington (Jake Sully) και η Zoe Saldana (Neytiri) θα ξαναφορέσουν τα μπλε κοστούμια των  Na’vi για άλλες τρεις φορές, όμως δεν είναι απίθανο να δούμε και την Grace (Sigourney Weaver) που ίσως να επιστρέψει από τον άλλο κόσμο για να βοηθήσει τους αγαπημένους της.

Το ότι το Avatar 2 θα είναι στους ωκεανούς της Pandora είναι κάτι που έχει ανακοινωθεί από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση για τη συνέχεια, όμως σε ποιο ακριβώς περιβάλλον θα συνεχίζονται τα Avatar 3 & 4 δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε κάποια άλλη σχετική με την υπόθεσή τους πληροφορία.

Το Avatar 2 έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2016, το Avatar 3 για τον Δεκέμβριο του 2017 και το Avatar 4 για τον Δεκέμβριο του 2018.

3 νέα Avatar στην ατζέντα του Τζέιμς Κάμερον

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο