Αναζήτηση:
Δείτε τι έφτιαξε ο Κανάκης σπίτι του!
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017
17:39

Με μία ανάρτηση του περήφανος για το όνειρο του που έκανε πραγματικότητα, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Αντώνης Κανάκης θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του μέσω των social media. Στο κείμενο του για την «ρομαντική» ιδέα που έκανε πραγματικότητα, δεν παρέλειψε να αναφέρει τη λύπη του για το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη. 

«Ονειρευόμουν ένα σπιτικό ραδιοφωνικό στούντιο, βασισμένο στο βινύλιο, από μικρό παιδί, από τα πειρατικά χρόνια» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης και με δυο φωτογραφίες αποκάλυψε την πραγματοποίησή του…

«35 χρόνια μετά αφότου βγήκα στον ραδιοφωνικό αέρα για πρώτη φορά ως πειρατής, το έστησα τελικά έτσι ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Νομίζω ότι αν κάποιος μου το προσέφερε εκείνη την εποχή, θα έκανα 24ωρες εκπομπές με ορό!
Ο λόγος που το έφτιαξα, πέρα από την πραγματοποίηση του παιδικού ονείρου, είναι γιατί τελευταία νιώθω έντονα την ανάγκη να κάνω μια σειρά εβδομαδιαίων εκπομπών στον #Imagine897 στις οποίες θα μεταδίδω μουσική μόνο από βινύλια. Λέω να ξεκινήσω σήμερα, στις 8 το βράδυ, με πειρατική διάθεση… οπότε… τα λέμε εκεί…» είπε δίνοντας ραντεβού με τους ακροατές του και κλείνοντας ανέφερε: «Υ.Γ. Λυπημένος πολύ για τον Λουκιανό…»


Πηγή: www.markostv.gr

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα