Αναζήτηση
Κώστας Τσουρός: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα του εκπομπή και η καινοτομία που θα έχει | iShow.gr
Ειδήσεις
Κώστας Τσουρός: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα του εκπομπή και η καινοτομία που θα έχει
Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023
14:02

Δική του εκπομπή αποκτά τη σεζόν που ξεκινάει ο Κώστας Τσουρός όπως είναι ήδη γνωστό.

«Ακόμα δεν είδες τίποτα!» είναι ο τίτλος που ανακοινώθηκε από το Mega και η εκπομπή θα είναι infotainment, θα περιέχει δηλαδή και ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Θα μεταδίδεται δε τα Σαββατοκύριακα στη μεσημεριανή ζώνη ενώ πρεμιέρα αναμένεται να κάνει στα μέσα Σεπτέμβρη. Όπως μαθαίνουμε, το πλατό που ετοιμάζεται για τις ανάγκες της εκπομπής θα είναι και εντυπωσιακό και σύγχρονο, ακόμα και με τρισδιάστατα στοιχεία, διότι όπως λέει το ρεπορτάζ μας, η ενημέρωση θα έχει τη μερίδα του λέοντος στην εκπομπή έναντι της ψυχαγωγίας. Στο πλευρό του ο δημοσιογράφος θα έχει σε ρόλο έκπληξη τη Νόνη Δούνια αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Ελεάνα Τρυφίδου ενώ στο team μπαίνει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Δήμητρα Καλφούντζου ως βοηθός αρχισυντάκτη.

Μαζί του θα είναι στο ενημερωτικό κομμάτι και μια εντυπωσιακή παρουσία με εμπειρία στην ενημέρωση, η Δέσποινα Τσόκου, επίσης «μεταγραφή» από την Ελένη Μενεγάκη. Στην ομάδα του πίσω από τις κάμερες μεταξύ άλλων μαθαίνουμε ότι θα έχει έμπειρους δημοσιογράφους και στο lifestyle και «ενημερωτικούς».

Όσο για την πρεμιέρα, οι πρώτες πληροφορίες μας λένε ότι προγραμματίζεται για τις 23 Σεπτέμβρη.

znews.gr

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Νόνη Δούνια
Ελεάννα Τρυφίδου
Κώστας Τσουρός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551