Αναζήτηση:
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: ''Χαίρομαι που ο ρόλος μου στη Γυναίκα χωρίς όνομα έχει γκελ''
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018
20:58

Έχεις κοινά στοιχεία μαζί της;  

Συνειδητοποίησα πρόσφατα ότι έχω στοιχεία με τους χαρακτήρες που έχω υποδυθεί. Κάθε φορά που ασχολούμαι παραπάνω με έναν χαρακτήρα βγαίνουν στην επιφάνεια περισσότερο αυτά τα χαρακτηριστικά μου. Μέσα από έναν ρόλο αντιλαμβάνομαι περισσότερο πράγματα για εμένα, παρά βάζω εγώ δικά μου στοιχεία σε αυτόν.  

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς ο ρόλος σου σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωση. Σε επηρεάζουν αυτά τα σχόλια; 

 Όχι, γιατί δεν έχει να κόνεψε εμένα, αλλά με τον ρόλο που υποδύομαι στη σειρά. Εγώ χαίρομαι που έχει γκελ ο χαρακτήρας, γιατί σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά για να με μισούν...  

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια της σειράς;  

Θα δείτε την Έλλη να έρχεται σε τρομερή σύγκρουση με όλη την οικογένειά της για πράγματα που την αφορούν και θα αρχίσει να αχνοφαίνεται λίγο η ιδιοσυγκρασία της σε βάθος. Δηλαδή το τι συμβαίνει πραγματικά μέσα της και μπορεί να αρχίσει ο κόσμος να τη δικαιολογεί. Γενικά γίνονται πάρα πολλά που επηρεάζουν όλους τους χαρακτήρες. Είναι σαν ντόμινο αυτό που έρχεται.  

Αυτά δήλωσε η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς, ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό, Mytv.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα