Αναζήτηση:
Μπρούσκο: Σοκ από τις εξελίξεις στη σειρά!!!
Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014
14:25
Σοκ από τις εξελίξεις στη σειρά αφού ο Ματθαίος θα ανακοινώσει στα αδέρφια του ότι πρόκειται να τους αν εγκαταλείψει αυτούς και την οικογενειακή επιχείρηση που έχουν,για να καταφέρει να φύγει μαζί με την Αναστασία.

Στο άκουσμα αυτού του νέου ο Αχιλλέας θα αναστατωθεί όπου και θα τους προκαλέσει τη μεγάλη ανησυχία τους για το τι έρχετε και το τι πρόκειται να συμβεί!!!!

Η ύποπτη συμπεριφορά τελικά του Πάτροκλου φαίνεται παρακάτω αφού έχει κανονίσει μια μυστική συζήτηση στα Χανιά μαζί με τον Σίφη όπου θα συναντηθούν να κουβεντιάσουν κρυφά απ όλους ο Σήφης και ο Πάτροκλος. Ο Αχιλλέας από τη μεριά του προσπαθεί να αποδείξει ποιός είναι πίσω από το πρόσωπο που εμφανίζεται στο Facebook σαν τη Χέλγκα και μάλλον όπως το λέει ο Αχιλλέας πίσω από αυτό το πρόσωπο πρέπει να βρίσκεται ο Πάτροκλος.

Τελικά η έκρηξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες τη Βασιλική και την Εύα δεν αργεί να έρθει αφού η Βασιλική θα ξεμπροστιάσει την Εύα με τη φωτογραφία που τους απεικονίζει την Εύα και τον Μηνα μαζί να φιλιούνται παθιασμένοι,τοτε η Βασιλική θα την βρίσει αλλά και θα χαστουκίσει την Εύα. Η Βασιλική θα κάνει ένα βήμα ακόμα μπροστά,αφού θα πάρει και θα ετοιμάσει τη βαλίτσα του Μηνα γιατί πλέον έχει αποφασίσει ότι θα τον χωρίσει οριστικά. Όλοι πλέον τρέχουν να πουν τον πόνο τους στη Δάφνη.

Η Αναστασία μαζί με τον αδερφό της τον Σηφη θα καμαρώνουν και θα είναι υπερήφανη για τη μικρούλα Στεφάνια στη σχολική γιορτή,ο Αντώνης όμως θα είναι έξω φρενών με την αδιαφορία της Αναστασίας όπου και θα αντίδρασει για πρώτη φορά απότομα και εριστικά . Οι Ματθαιοι ανυποψίαστοι θα δεχτούν μια παράξενη επίσκεψη από την Ευρυδίκη όπου με τις μεγάλες αποκαλύψεις που θα κάνει θα τους αναστάτωση όλους εκεί μέσα.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Vodafone TV. Δες το 1ο επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς The Truth About The Harry Quebert Affair
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Μπρούσκο