Αναζήτηση:
Ετοιμοι για γύρισμα
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015
18:29
Εκλεισε το καστ και είναι όλα έτοιμα για να ακουστεί η κλακέτα και να αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Daddy cool».

Εκτός από τον Θανάση Τσαλταμπάση και την Ιωάννα Πηλιχού που είχαν συμφωνήσει από το καλοκαίρι ως το πρωταγωνιστικό δίδυμο, έπειτα από αρκετές συζητήσεις οριστικοποιήθηκαν και οι υπόλοιποι ρόλοι και οι υπεύθυνοι της παραγωγής κατέληξαν στα πρόσωπα που θα τους αναλάβουν.

Στον βασικό ρόλο, δηλαδή του πολύπαθου πατέρα Μάξιμου, θα δούμε τον Θανάση Τσαλταμπάση, ενώ την πρώτη του σύζυγο, τη Νίνα, θα υποδυθεί η Ιωάννα Πηλιχού. Γι' αυτόν τον ρόλο μάλιστα ο ηθοποιός έβαλε για λίγο «στον πάγο» τις συζητήσεις που έκανε με τον Αlpha για τον «Αστέρα Ραχούλας». Ο Daddy cool είναι ένας τελείως διαφορετικός χαρακτήρας και ο ηθοποιός τον θεώρησε πραγματική πρόκληση και ένα μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον εαυτό του.

Οσο για τον άστατο εργένη αδελφό του και συνεργάτη του στο μαγαζί, ο ρόλος κλήρωσε στον πολυτάλαντο Λευτέρη Ελευθερίου. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην πρώτη κινηματογραφική ταινία του Θανάση Τσαλταμπάση «Πέμπτη και 12» και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Τη σερβιτόρα του μαγαζιού θα υποδυθεί η Βασιλική Τρουφάκου (μετακομίζει από το Μega και το «Κάτω Παρτάλι» στον ΑΝΤ1), η οποία είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Τσαλταμπάση, όμως τελικά θα κάψει την καρδιά του γυναικοκατακτητή αδερφού του, περιπλέκοντας την κατάσταση. Τελευταίες προσθήκες στο καστ είναι εκείνες των Νεφέλης Παπαδερού και Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

Το μικρό μπιστρό του Μάξιμου, που είναι ο κεντρικός ήρωας της σειράς, έχει ήδη επιλεγεί και θα στεγαστεί σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στου Ψυρρή. Σε αυτό το φόντο κινείται η βασική ιστορία, αφού εκεί, μαζί με τον αδερφό του και τη νεαρή σερβιτόρα του μαγαζιού, ο πρωταγωνιστής θα ζήσει μοναδικές στιγμές του παρόντος συνδυασμένες με όνειρα από όσα σχεδίαζε αλλά τελικά δεν έζησε μαζί με τις δύο γυναίκες που του σημάδεψαν τη ζωή. Εκεί θα τον δούμε να μεγαλώνει και τα παιδιά του, αφού είναι η πρώτη ουσιαστικά ελληνική σειρά που θίγει το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα της μονογονεϊκής οικογένειας. Ενας πατέρας ο οποίος πρέπει να μεγαλώσει μόνος τα παιδιά του.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα