Αναζήτηση:
Η πρεμιέρα του “Αν...” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Νέα Υόρκη
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013
17:48
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας “Αν...” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Νέα Υόρκη.

Η πρεμιέρα έγινε στις 18 Απριλίου στο Museum Of The Moving Image από την TERRET Entertainment (το US branch της Rock Management) και το Greek Film Festival Of New York.


Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού ένας δεύτερος κινηματογράφος προστέθηκε στο πρόγραμμα προβολών για να μπορέσει να καλύψει την ζήτηση που υπήρχε.

Πριν την έναρξη της προβολής στην υποδοχή του Μουσείου, δόθηκε δεξίωση όπου ο κ. Παπακαλιάτης παρευρέθηκε και επικοινώνησε με τον κόσμο, ο οποίος αποτελούνταν από μέλη της Ελληνικής κοινότητας και Αμερικάνους πολίτες. Αμέσως μετά την λήξη της προβολής ακολούθησε συζήτηση με συντονιστή τον George Stephanopoulos (special assistant to New York City Greek Film Festival Of New York City).

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την ταινία, το μέλλον των κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα της κρίσης και κατά πόσο δύσκολο είναι Ελληνικές ταινίες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Η παραγωγή της ταινίας είναι της Village Plus Productions, ενώ χορηγοί της βραδιάς στο Museum Of The Moving Image ήταν οι: Stix Mediaterranean Grill και Atlas Travel.

Η ταινία θα προβληθεί ξανά στις 19 Μαίου στο Delancey Theatre του San Fransisco στα πλαίσια του 10ου San Fransisco Greek Film Festival και στις 25 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η προβολή της ταινίας στο Chinese Theatre του Χόλιγουντ στο Los Angeles στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απονομή των GABBY AWARDS.

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Αν...