Αναζήτηση:
Μαρινάκης: Πασίγνωστος δημοσιογράφος στο κανάλι του εφοπλιστή
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019
13:45

Η εμφάνιση του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα στη Συγγρού, παρά το γεγονός ότι συνεργάζεται με τα «Νέα», δείχνει – σύμφωνα με πληροφορίες – , ότι …ασχολείται με το νέο στο διαδικτυακό κανάλι, της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παρόλα αυτά δεν έχει ξεκαθαριστεί,  εάν ο δημοσιογράφος θα αναλάβει δική του εκπομπή ή αν θα έχει ρόλο σχολιαστή. 


Σε κάθε περίπτωση, η πρεμιέρα για το νέο τηλεοπτικό κανάλι που θα ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη πλησιάζει.

Ο νέος σταθμός θα ονομάζεται One Channel θα προβάλλεται αρχικά διαδικτυακά, μέσω web tv, και θα έχει 8ωρο πρόγραμμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real” θα είναι στον αέρα για 8 ώρες, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Πιθανότερη ημερομηνία για την πρεμιέρα του καναλιού είναι η 30ή Απριλίου. Τη μερίδα του λέοντος στο 8ωρο πρόγραμμα θα έχει το δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος και θα ξεκινά στις 21:00.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην παρουσίαση εκπομπών, κυρίως με θεματολογία για την πολιτική επικαιρότητα, θα είναι και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο Θανάσης Φουσκίδης, η Τζίνα Μοσχολιού και ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Το κανάλι θα στεγάζεται στο κτίριο όπου λειτουργούν τα “Νέα” και το “Βήμα”. Όπως αναφέρει η “Real”, τον ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει και δημοσιογράφος του ΔΟΛ που δεν είχε συχνή τηλεοπτική παρουσία μέχρι πρότινος.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα