Αναζήτηση:
Ελληνίδα καλλονή δηλώνει: "Έκανα τα μποτοξάκια μου και είμαι έτοιμη για διακοπές"
Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
08:45

Ενοχλημένη δηλώνει στην εφημερίδα “On time” η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ξανθιά καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, δεν διστάζει να πει ότι κάποιοι φτάνουν στο σημείο της αγένειας και της ασέβειας όταν τη ρωτούν επίμονα πότε θα γίνει μάνα. 

"Προς το παρόν δεν νιώθω έτοιμη να γίνω μάνα. Δεν έχει χτυπήσει αυτό που λένε το καμπανάκι της μητρότητας. Και όλοι με ρωτάνε πότε και πότε θα κάνω παιδί. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό το πράγμα να σε ρωτάει, γιατί ο άλλος μπορεί για τον οποιοδήποτε λόγο να μη νιώθει έτοιμος. Θεωρώ ότι είναι μια άκρως προσωπική ερώτηση και ειδικά κάποιοι επιμένουν και με φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι μεγάλη ασέβεια", λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το μοντέλο αποκάλυψε και που θα πάει διακοπές, με τον σύζυγό της.

"Θα πάμε Φολέγανδρο, Κύθνο, Ικαρία, γιατί κάθε χρόνο πηγαίναμε Μύκονο και Σαντορίνη και φέτος θέλουμε να πάμε σε άλλα μέρη. Θέλω φέτος στις διακοπές μου να είμαι όλη μέρα άβαφη και με τις σαγιονάρες μου. Τα χόρτασα όλα τα λούσα και θέλω να απεγκλωβιστώ από όλο αυτό. Να φανεί και λίγο η ηλικία μου, είμαι 27 χρονών, δεν έχω λοιπόν λόγο να φαίνομαι μεγαλύτερη. Για το καλοκαίρι είμαι έτοιμη, έχω κάνει τα μποτοξάκια μου, τις μεσοθεραπείες μου, όλα τα απαραίτητα για να είμαι έτοιμη για τις διακοπές μου".

enikos


Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα