Αναζήτηση:
Το μεγάλο μυστικό στο διαζύγιο Jolie - Pitt!
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016
13:30

Η Γαλλίδα ηθοποιός Marion Cotillard φαίνεται πως είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

Πριν από λίγους μήνες, πολλά ΜΜΕ ήθελαν τον Pitt να διατηρεί κρυφή σχέση με την Cotillard.

Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από δύο χρόνια γάμου και συνολικά δώδεκα χρόνια σχέσης με τον Brad Pitt, άρχισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου και οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η μοιραία γυναίκα στον γάμο τους είναι η Marion Cotillard.

Οι Pitt και Cotillard είχαν συνεργαστεί πρόσφατα, καθώς είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία World War II.

Μάλιστα κατά καιρούς είχαν έρθει στο φως δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν πως οι δύο σταρ στα γυρίσματα της ταινίας είχαν έρθει πολύ κοντά.

Η Angelina θορυβήθηκε και αποφάσισε να προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις του συζύγου της.

Ο ντετέκτιβ έγινε σκιά του Brad Pitt τα τελευταία δύο χρόνια και όταν ολοκλήρωσε την έρευνα του αποκάλυψε στη Jolie ότι την απατούσε με την ηθοποιό και πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, γλεντούσε κάθε βράδυ και συμπεριφερόταν σαν να είναι έφηβος.

«Συντετριμμένη από τις φήμες» που τη θέλουν να είναι το μοιραίο πρόσωπο στον γάμο των Brangelina δηλώνουν όμως πρόσωπα του περιβάλλοντος της 40χρονης Marion Cotillard, που είναι παντρεμένη με τον 43χρονο συνάδελφο και συμπατριώτη της Guillaume Canet με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, πέντε ετών σήμερα.

www.real.gr


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα