Αναζήτηση:
To Τhe Best Exotic Marigold Hotel αποκτά συνέχεια
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012
11:22

Pame Cinema -

Όταν μια ταινία κάνει επιτυχία, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να μην έχει και συνέχεια. Έτσι και η απρόσμενη επιτυχία του The Best Exotic Marigold Hotel οδηγεί τους παραγωγούς στο δεύτερο μέρος, που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα επιστρέφει στο Ξενοδοχείο Marigold ή θα μεταφερθεί αλλού, όμως θα έχει τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες.

Το The Best Exotic Marigold Hotel παρακολουθούσε επτά Βρετανούς συνταξιούχους, που λόγω των περιορισμένων οικονομικών τους στην Αγγλία της κρίσης, μετακομίζουν σε ένα ξενοδοχείο στην Ινδία για να περάσουν τα γεράματά τους.

Η ταινία ήταν πολύ χαμηλού προϋπολογισμού, μόλις 10 εκ. δολάρια, αλλά έκανε 130 εκ. σε εισπράξεις, δηλαδή δεκατρείς φορές επάνω τα χρήματά της, κάτι που ελάχιστες παραγωγές το καταφέρνουν.

Στη δεύτερη συνέχεια συμφώνησαν να συμμετάσχουν, εφόσον οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά, οι Maggie Smith, Judi Dench και Bill Nighy, οι οποίοι κρατούσαν και τους βασικούς ρόλους στην πρώτη ταινία.

Το σενάριο θα γράψει πάλι ο Ol Parker, σεναριογράφος και του αρχικού που είχε μεταφέρει το μυθιστόρημα της Deborah Moggach με τίτλο The Foolish Things. Ωστόσο ακόμα δεν έγινε γνωστό αν θα επιστρέψει ο σκηνοθέτης John Madden.

To Marigold 2 δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο, ούτε ακριβή ημερομηνία παραγωγής, όμως η 20th Century Fox που έχει δώσει το πράσινο φως περιμένει το τελικό σενάριο σε δύο μήνες, συνεπώς, εφόσον όλα πάνε καλά, η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο 2013.

 

 

To Τhe Best Exotic Marigold Hotel αποκτά συνέχεια

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα