Αναζήτηση:
Τι απαντά ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ για την πώληση του 902;
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013
21:26
Ο επιχειρηματίας απάντησε στις φήμες των τελευταίων ωρών. Ότι δηλαδή είναι σε συζητήσεις για την αγορά του 902. Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αν και θα πρέπει να πω ότι θεωρώ σκάνδαλο να μην ξέρουμε σε αυτή τη χώρα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ενός καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας. Κατηγορηματικά όμως σας λέω ότι ούτε υπήρξε ενδιαφέρον, ούτε έγινε κάποια διαπραγμάτευση».

Την ίδια ώρα, η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωση της λέει πως το ΚΚΕ χάνει οριστικά την ηθική της ανωτερότητα. Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι φήμες ότι το ΚΚΕ μένει πλέον χωρίς τηλεοπτικό σταθμό και ραδιόφωνο! Αυτή η θλιβερή είδηση υπογραμμίζει ότι το ΚΚΕ, ως εργοδότης, χάνει οριστικά την ηθική ανωτερότητά του, που διατηρούσε έναντι των αντιπάλων του, τουλάχιστον μέχρι το μνημόνιο. Το επιχείρημα ότι και «το ΚΚΕ τα ίδια κάνει» μεταφράζεται στην κοινωνία πως «όλοι το ίδιο είμαστε» και ρίχνει νερό στον μύλο της Κυβέρνησης και της εργοδοσίας, που αντιμετωπίζουν με αναλγησία την κρίση στα ΜΜΕ.

Το σχετικό ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., η κομματική, δηλαδή, εταιρεία που έχει στην κατοχή της τους σταθμούς και την άδεια χρήσης των συχνοτήτων από τις οποίες εκπέμπουν, ολοκλήρωσε την πώληση του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του κόμματος και μπήκαν οι σχετικές υπογραφές, ενώ, ήδη, έγιναν ανακοινώσεις προς τους εργαζόμενους από τη διεύθυνση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού.

Ο νέος ιδιοκτήτης (;) έθεσε όρους να παραδοθεί η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. «καθαρή», δηλαδή, χωρίς εργαζόμενους. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι του 902 (Ρ/Σ & Τ/Σ) που ανέρχονται σε 48 θα απολυθούν.
Share on :

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα