Αναζήτηση
Ελεονώρα Μελέτη: Δαμάζει τα κύματα στην Πάρο κάνοντας windsurfing | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελεονώρα Μελέτη: Δαμάζει τα κύματα στην Πάρο κάνοντας windsurfing
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022
10:17


Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μετά την Κεφαλονιά, όπου τους είδαμε να κολυμπούν σε υπέροχες παραλίες, ταξίδεψαν στην Πάρο, όπου η Μελέτη εκμεταλλεύτηκε τους ανέμους και έκανε το αγαπημένο της άθλημα, το windsurfing.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο instagram, έγραψε ότι είναι σημαντικό ο σύντροφός μας να σέβεται τις ανάγκες μας, δείχνοντας το βίντεο που υπομονετικά τράβηξε από την παραλία ο Θοδωρής Μαροσούλης ενώ εκείνη έκανε αυτό που αγαπάει.

"Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς και σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο και για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος και δεδομένος ο "χώρος" σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο "χώρος" να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο και έχει δώσει και την ευχή του!", αναφέρει στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την Πάρο όπου συνηθίζει να κάνει το αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ, το windsurf.

"Κατά τα αλλά, η Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια έχω πάει μόνο στη νέα χρυσή ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού. 10 χρόνια έχω κατέβει γύρω στις 7-8 φορές στη Νάουσα αλλά εκατονταδες φορες σε απίστευτα μαγικά ταβερνάκια κρυμμένα στα πιο όμορφα και γραφικά χωριουδάκια στην εδώ γύρω περιοχή… γιατί αυτό που βρίσκεις εδώ είναι τόσο όμορφο! Και το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα μικρό καρέ ενός πραγματικά παραδεισένιου κόσμου… για την πληροφορία στην παραλία αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurf", εξηγεί ακόμα η παρουσιάστρια.

Τέλος, αναφέρει πώς και εκείνη σέβεται τις ανάγκες του συντρόφου της. "Όσο για το σύζυγο, @psycho_25 , μην τον λυπάστε! Κανείς περίπου 15 ώρες ποδήλατο την εβδομάδα! Χωρίς εμένα!", σχολιάζει.

Ελεονώρα Μελέτη: Δαμάζει τα κύματα στην Πάρο κάνοντας windsurfing και ο σύζυγός της βιντεοσκοπεί υπομονετικά

Πηγή: TheTOC.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ελεονώρα Μελέτη
Θοδωρής Μαροσούλης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551