Αναζήτηση:
Έρχεται ο 8ος κύκλος του Grey's Anatomy
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014
18:04
Το Grey's Anatomy, η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό σ’ όλο τον κόσμο, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και έγινε παγκόσμια μανία, έρχεται και πάλι με τον 8ο κύκλο στον ΑΝΤ1.


Σε αυτόν τον κύκλο, θα παρακολουθήσουμε τη Μέρεντιθ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Ντέρεκ στη ζωή της, ενώ την ίδια στιγμή να κινδυνεύει να χάσει τη μικρή Ζόλα, αλλά και τη δουλειά της στην κλινική. Η Κριστίνα από την άλλη, ακροβατεί μεταξύ της μητρότητας και της επαγγελματικής καταξίωσης στο νοσοκομείο. Τι από τα δύο θα αποδειχθεί σημαντικότερο για αυτήν; Όσο για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, η ένταση, η αγωνία, οι έρωτες, τα πάθη, ο πόνος, η απώλεια, η επιτυχία, η αποτυχία, η προδοσία, η φιλία, η αγάπη, η αφοσίωση, τα διλήμματα, οι χαρές, έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή τους!


Μείνετε συντονισμένοι, ο 8ος κύκλος του Grey's Anatomy θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, από τις 16 Ιουνίου στις 23:15. Και στη συνέχεια; Ο 9ος κύκλος θα προβληθεί σε Α’ Τηλεοπτική μετάδοση… μόνο στον ΑΝΤ1!
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Grey's anatomy