Αναζήτηση:
Da Vinci's Demons: Νέα σειρά για τη ζωή του Λεονάρντο Ντα Βίντσι
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013
14:46
ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ, ΗΡΩΑΣ, ΕΡΑΣΤΗΣ…

Η ΖΩΗ ΤΟΥ LEONARDO DA VINCI ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ FOX!


Σε έναν κόσμο όπου η σκέψη και η πίστη ελέγχονται, ένας άνδρας παλεύει για να απελευθερώσει τη γνώση.

Το FOX αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Leonardo Da Vinci παρουσιάζοντας το πορτραίτο του ως ενός νέου άνδρα που βασανίζεται από το χάρισμα της ιδιοφυίας!


Γραμμένο από τον David S. Goyer (Batman Begins, The Dark Knight) το «Da Vinci’s Demons» σας ταξιδεύει στη μαγευτική Φλωρεντία όπου ο χαρισματικός εφευρέτης βρίσκεται στη μέση μιας καταιγίδας που ετοιμάζεται να ξεσπάσει εδώ και αιώνες. Μια διαμάχη μεταξύ αλήθειας και ψεύδους, θρησκείας και λογικής, παρελθόντος και μέλλοντος. Οι φιλοδοξίες του νεαρού δημιουργού, στρέφονται εναντίον του από επικίνδυνους αντιπάλους. Θα τον παγιδεύσουν σε ένα παιχνίδι αποπλάνησης όπου αυτοί που τον πολεμούν στην πραγματικότητα είναι εκείνοι που τον έχουν περισσότερη ανάγκη!

Ο Leonardo (Tom Riley) πρέπει να παλέψει απέναντι στους εχθρούς που χρησιμοποιούν την ιστορία για να αποκρύψουν την αλήθεια. Ένας ήρωας, οπλισμένος μόνο με την ιδιοφυία του πρέπει να βγει αλώβητος μέσα από το σκοτάδι...

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «The Walking Dead» το FOX προβάλλει τη νέα σειρά «Da Vinci’s Demons» λίγες μόνο ώρες μετά από την επίσημη πρεμιέρα της στην Αμερική!
Vodafone TV. Δες το 1ο επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς The Truth About The Harry Quebert Affair
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Da Vinci's Demons