Αναζήτηση
Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ούτε ο Καρτελιάς, ούτε η Παπίλα συνεχίζουν στην πρωινή ζώνη του STAR» | iShow.gr
Ειδήσεις
Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ούτε ο Καρτελιάς, ούτε η Παπίλα συνεχίζουν στην πρωινή ζώνη του STAR»
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022
14:02


Μετά από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων, διαβουλεύσεων, αναβολών, αλλά και ποικίλων δημοσιευμάτων, που μιλούσαν ακόμα και για τηλεοπτικό διαζύγιο του διδύμου από την Χαλκίδα, ο κύβος ερρίφθη για το πρωινό του STAR με μια μεγάλη μάλιστα ανατροπή, που φέρνει το τέλος και των δυο παρουσιαστών, του Γιώργου Καρτελιά και της Ελίνας Παπίλα.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα δεν θα παίρνουν του χρόνου το Breakfast τους στο STAR, καθώς το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το συν 1 στο συμβόλαιό τους, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν μέρες που η εκπομπή έχει αναλαμπές αναφορικά με τα ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα, έγιναν πολλές συζητήσεις εσωτερικά στο κανάλι μεταξύ των στελεχών και κάποιοι αμφιταλαντεύτηκαν πολύ για το μέλλον της εκπομπής προτείνοντας ακόμα και μόνο την παραμονή της Ελίνα Παπίλα ενώ δεν έλειψαν και φωνές που ζητούσαν του χρόνου ένα πιο infotainment πρωινό που να καλύπτει και κομμάτι της ενημέρωσης. Γι’ αυτό και ενώ η απόφαση ήταν να παρθεί κάπου μέσα στον Μάιο, τελικά λευκός καπνός βγήκε πριν από ελάχιστες μέρες με αποτέλεσμα να μην διασωθεί τελικά ούτε η Ελένη Παπίλα.

Το σκεπτικό της απόφασης αυτής πηγάζει απο το γεγονός ότι από τη στιγμή που ήρθαν σαν δίδυμο, σαν δίδυμο παίρνει να τελειώσουν κι από την εκπομπή που φέτος πέρασε και δεν ακούμπησε τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης απασχόλησε και την Ζηνα Κουτσελίνη στις συζητήσεις για την ανανέωση του δικού της συμβολαίου καθώς ναι μεν φέτος απογειώθηκε αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί του χρόνου με την επικαιρότητα.

Η απόφαση του σταθμού φαίνεται πως έχει ηδη ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους και αναζητείται η επόμενη μέρα στο κανάλι.

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Τίνα Μεσσαροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551