Αναζήτηση:
Στις εξωτικές Μαλδίβες ταξιδεύει το «Happy Traveller»
Σάββατο, 21 Μαΐου 2016
15:28
Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή πηγαίνει σε μία από τις πιο εξωτικές, ειδυλλιακές και παραδεισένιες χώρες στον κόσμο. Την πρώτη επιλογή νεόνυμφων για ταξίδι του μέλιτος. Ένα μέρος που αν πας δε θες ποτέ να φύγεις.

Το ταξίδι ξεκινάει από την Αθήνα και μέσω Κωνσταντινούπολης  με Turkish Airlines για Μάλε, την πρωτεύουσα των Μαλδίβων που αποτελείται από περίπου 1200 νησιά και είναι η μικρότερη σε πληθυσμό χώρα της Ασίας.

Στο Μάλε μένουμε μία ημέρα για να το εξερευνήσουμε και να επισκεφθούμε τις τοπικές αγορές ενώ την επόμενη μέρα πετάμε με υδροπλάνο και πάμε στο Sun Siyam Iru Fushi, ένα νησί ξενοδοχείο που θεωρείται από τα καλύτερα υπερπολυτελή θέρετρα, όχι μόνο στις Μαλδίβες αλλά σε όλόκληρο τον κόσμο. Εκεί θα ζήσουμε τον ορισμό του εξωτικού ταξιδιού στις Μαλδίβες και μαζί μας θα το ζήσετε και εσείς.

Θα σας ξεναγήσουμε στο νησί και θα κάνουμε κάθε λογής τουριστική δραστηριότητα, όπως καταδύσεις, κοπηλασία, watersports και φυσικά.. άραγμα σε αιώρα! Η βαρκάδα με τα δελφίνια και η επίσκεψη στο γειτονικό νησί-ψαροχώρι των 2000 κατοίκων θα είναι ίσως οι πιο ενδιαφέρουσες στιγμές αυτού του ταξιδού. Όπως και να έχει είναι από τους καλύτερους Happy Traveller προορισμούς της φετινής σεζόν!

Ένα από τα πιο ξεχωριστά μας επεισόδια με πολύ δράση, εξερεύνηση, βόλτες, καταπληκτικά τοπία, απίστευτα νερά και εικόνες που δεν έχουμε ποτέ μας δει ξανά.

Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα στις Μαλδίβες.
Αυτό το Σάββατο στις 17.00 μόνο στον ΣΚΑΙ.
Και σε Full HD.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Happy traveller