Αναζήτηση:
Κούκλος ο Κεμάλ – Δείτε το νέο look του κυρίου «Kara sevda»
Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018
11:32


Με πιο μακρύ μαλλί ο Burak Ozcivit.

Έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής». Παρότι ο ρόλος του δεν ήταν πρωταγωνιστικός, ξεχώρισε λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης.

Ωστόσο ο ρόλος του «Κεμάλ» στο «Kara sevda» είδε τις μετοχές του ανεβαίνουν τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά, αφού κέρδισε τον τίτλο του πιο ωραίου άνδρα στην Τουρκία κι όχι μόνο!

Ο ηθοποιός, που έχει μάτια μόνο για την γυναίκα του, την Fahriye Evcen, άφησε πιο μακριά τα μαλλιά του και λανσάρει ένα look πιο… επιμελώς ατημέλητο.

«Οι τηλεοπτικές σειρές έχουν επηρεάσει  πάρα πολύ κόσμο,  πάρα πολλοί Έλληνες μαθαίνουν τουρκικά. Ίσως γιατί τους αρέσει, ίσως για να τα παρακολουθήσουν καλύτερα, κι αυτό είναι κάτι που θα συνεισφέρει στη φιλία μας», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του.

Όσο για το αν περίμενε την αγάπη που εισέπραξε από τους Έλληνες είχε πει:

«Πριν έρθω στην Ελλάδα, είχα υπόψη μου κάτι παρόμοιο, γιατί αυτά τα έζησα και σε άλλες χώρες. Βέβαια, δεν περίμενα τόση μεγάλη υποδοχή εδώ. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς. Πρέπει να επισκεφθώ ξανά τη χώρα σας, πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά, να κάνω καινούργιες ταινίες. Άργησα πολύ να επισκεφθώ τη χώρα σας».

Κορίτσια και με αυτό το μαλλί παραμένει κούκλος!

Πηγή: star.gr


Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα