Αναζήτηση:
Σαράφογλου: ''Τα µεγάλα γεγονότα, µας ενώνουν. Άλλωστε στον ΑΝΤ1 είµαστε ένα''
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
19:28

Η Μαρία Σαράφογλου, ανκοργούμαν του ΑΝΤ1, μιλά τόσο για τον ανταγωνισμό στον χώρο τωνmedia όσο και για τον λόγο που ως δημοσιογράφος υπηρετεί την Ενημέρωση.

Ο χώρος είναι ανταγωνιστικός και απαιτεί παράλληλα ομαδικότητα. Δύσκολη ισορροπία;  

Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Το στοιχείο της τηλεοπτικής προβολής ξυπνά πρωτόγονα ένστικτα στους ανθρώπους και πολλές φορές τους αποπροσανατολίζει. Αν αποφύγει κάποιος το vertigο και πατά γερά στη γη, τότε µπορεί να συνεργαστεί οµαδικά και αποτελεσµατικά. Οµολογώ, πάντως, πως τα µεγάλα γεγονότα πάντα µας ενώνουν. Άλλωστε στον ΑΝΤ1 είµαστε ένα! 

Εσείς είστε ανταγωνιστική;  

Φροντίζω να έχω πάντα ένα κίνητρο. ∆εν εφησυχάζω ποτέ και προσπαθώ να βελτιώνοµαι καθηµερινά ,όχι µόνο ως επαγγελµατίας αλλά και ως άνθρωπος. Έχω κατορθώσει να κρατήσω, όµως, τον ανταγωνισµό και τη φιλοδοξία σε ένα υγιές επίπεδο. 

 Γιατί επιλέξατε την ενημέρωση;  

Από πολύ µικρή ηλικία ήθελα να γίνω δηµοσιογράφος. Λάτρευα την ενηµέρωση, τις ειδήσεις, είχα πολιτικά ερείσµατα από την οικογένειά µου ,και διψούσα να µαθαίνω τι συµβαίνει στον κόσµο. Έκτοτε δεν έχει αλλάξει κάτι. Παραµένω συνεπής µε τις αρχικές επιλογές µου και είναι δύσκολο να µε φανταστώ σε διαφορετικό ρόλο. 

Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, θα κάνατε τις ίδιες επαγγελματικές επιλογές;  

∆εν έχω µετανιώσει για καµία µέχρι σήµερα.

Αυτά δήλωσε στη Real News.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα