Αναζήτηση:
Καίτη Φίνου: «Έχασα δυο παιδιά, ένα του Ψάλτη και ένα του Πανταζή»
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
12:00

Η Καίτη Φίνου ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα και είχε μια συζήτηση από καρδιάς με την παρουσιάστρια. 

Στην άκρως εξομολογητική συνέντευξή της μίλησε για τα δύο παιδιά που έχασε, ένα του Στάθη Ψάλτη και ένα του Λευτέρη Πανταζή και για την περιπέτεια που είχε όταν ήταν μόλις 16 ετών.

«Όταν πρωτοέκανα έρωτα, ήμουν μικρή, έμεινα έγκυος. Δεν ξέραμε τότε την προφύλαξη και όλα αυτά. Έκανα κρυφά την έκτρωση, δεν το είχα πει ούτε στη μητέρα μου. Και πρέπει να ήταν αλμπάνης ο γιατρός γιατί είχα πολλές παρενέργειες μετά.

Ήμουν σε ιδιωτικό, σε σπίτι… Ήμουν 16, 17 ετών. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Ο σύντροφός μου τότε ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. Ήταν απαγορευμένος έρωτας γιατί γνώριζαν οι δικοί μου την οικογένεια του και δεν ήθελαν με αυτή την οικογένεια να είμαι εγώ», είπε η Καίτη Φίνου.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε:

«Ήμουν με τον Στάθη Ψάλτη και ανέβηκα πάνω σε μία σκάλα για να κατεβάσουμε κάτι αυτόγραφα από το πατάρι. Δυστυχώς έπεσα και με έτρεχαν στα νοσοκομεία. Η δεύτερη φορά ήταν με τον Λευτέρη Πανταζή. Ήμασταν δυόμισι χρόνια. Εκεί συνέβη από μόνο του. Έκανα πρόβες, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και…», εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου.»


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Μετά τα μεσάνυχτα