Αναζήτηση:
Olympus Has Fallen (2014) – Επίθεση στον Λευκό Οίκο
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012
11:42

Pame Cinema -

 
Δεύτερη ταινία με θέμα τρομοκρατική ενέργεια και στόχο τον ίδιο τον Λευκό Οίκο – η πρώτη είναι το White House Down του Ronald Emmerich – αλλά αυτή τη φορά σκηνοθέτης είναι ο Antoine Fuqua του Training Day που είχε δώσει το Όσκαρ στον πρωταγωνιστή Denzel Washington.

Κορεάτες τρομοκράτες (υποθέτουμε την Βόρειας Κορέας) έχουν καταλάβει τον Λευκό Οίκο και καλείται ένας ειδικός πράκτορας (Gerard Butler) να αναλάβει να σώσει την κατάσταση και τον Πρόεδρο (Aaron Eckhart).  Στο καστ προστέθηκε τώρα και η Angela Bassett η οποία θα ερμηνεύει την αρχηγό της ασφάλειας του προεδρικού μεγάρου. Μαζί τους θα είναι και ο Dylan McDermott σαν άλλος ένας πράκτορας που θα μετέχει στην διάσωση του προέδρου.

Η επιλογή του Eckhart  ως προέδρου μάλλον σημαίνει πως δεν θα περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, αλλά θα τον δούμε να βοηθάει ενεργά στην εξόντωση των τρομοκρατών, κάτι σαν τον Harrison Ford στο Air Force 1. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις αρχές του φθινοπώρου και η ταινία θα βγει το 2014, ενώ το White House Down θα βγει νωρίτερα, τον Νοέμβριο του 2013.

 

Olympus Has Fallen (2014) – Επίθεση στον Λευκό Οίκο

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα