Αναζήτηση:
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΜΟΥ… ΔΙΠΛΟ
Τρίτη, 27 Μαΐου 2014
14:55


Μετά τις 4 sold out μουσικές παραστάσεις του Φεβρουαρίου η Ελένη Καρακάση επιστρέφει στο Χυτήριο και… βγαίνει στον κήπο! 

Τον Φεβρουάριο του 2014 η Ελένη Καρακάση ξεφύλλισε μουσικά το κεφάλαιο Έρωτας στην μουσική παράσταση «Είναι το στρώμα μου… διπλό!» Τρεις μήνες μετά επιστρέφει στο θέατρο Χυτήριο, αλλά αυτή τη φορά μας δίνει ραντεβού στον πανέμορφο κήπο του. Ετοιμαστείτε για τρεις μαγικές μουσικές βραδιές κάτω από τ’ άστρα! 

Μία μουσική ερωτική διαδρομή… Από τον Θεοδωράκη, τον Χατζιδάκι και τον Ξαρχάκο μέχρι τον Κραουνάκη, τον Κηλαηδόνη, τον Μικρούτσικο και τον Λοϊζο. Με ενδιάμεσες στάσεις στον Καλδάρα, τον Ζαμπέτα, τον Σπανό, τον Νικολόπουλο, τον Σαββόπουλο… Με την υπέροχη φωνή της και το μοναδικό της ταμπεραμέντο η Ελένη Καρακάση μας θυμίζει λόγια και μουσικές, που σιγομουρμουρίσαμε όλοι κεραυνοβολημένοι από έρωτα. Είτε πετώντας στα ουράνια είτε πεσμένοι στα πατώματα! 

Με τον Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο να τη συντροφεύει στο πιάνο και τον Δημήτρη Χαλιώτη να διαλέγει τα τραγούδια και να βάζει την πινελιά του στις ενδιάμεσες σύντομες πρόζες η Ελένη Καρακάση μας προσκαλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα και να τραγουδήσουμε στον διπλανό μας… στρώσε το στρώμα σου για δυο! 

Κι επειδή… η αγάπη θέλει δύο, η Ελένη καλεί κι αυτή τη φορά στη σκηνή μαζί της τρεις εκλεκτούς φίλους της. Έναν για κάθε παράσταση. Μετά τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον Μιχάλη Μαρίνο και τον Θανάση Αλευρά που της κράτησαν συντροφιά τον Φεβρουάριο, σειρά έχουν ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ στις 30 Μαΐου, ο Μέμος Μπεγνής στις 6 Ιουνίου και ο Αδάμ Τσαρούχης στις 13 Ιουνίου.

   

Συντελεστές

Τραγουδάει η Ελένη Καρακάση

Στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος

Επιμέλεια προγράμματος – Κείμενα: Δημήτρης Χαλιώτης

Special Guests: Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ (30/5), Μέμος Μπεγνής (6/6), Αδάμ Τσαρούχης (13/6)

Φωτογραφίες: Gio Holgersson

Σχεδιασμός αφίσας: Μιμίκα Καπούλα

 

Τις Παρασκευές 30 Μαΐου, 6 Ιουνίου και 13 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ.

 

Special guests:

Μέμος Μπεγνής (6/6)

Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ (30/5)

Αδάμ Τσαρούχης (13/6)

 

ΧΥΤΗΡΙΟ

Ιερά Οδός 44 – δίπλα στο μετρό Κεραμεικός

Τηλ. κρατήσεων: 210 3412313

 

Είσοδος: 5 ευρώ


Πηγή: athensbars.gr
Vodafone TV. Δες το 1ο επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς The Truth About The Harry Quebert Affair
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα