Αναζήτηση
Ντέμι Λοβάτο: «Με βίασαν όταν ήμουν έφηβη και δούλευα στο Disney Channel» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ντέμι Λοβάτο: «Με βίασαν όταν ήμουν έφηβη και δούλευα στο Disney Channel»
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021
13:53


Όπως είπε η τραγουδίστρια, ο δράστης δεν αντιμετώπισε καμία επίπτωση όταν εκείνη αποκάλυψε τι συνέβη. Χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του βιαστή της, πρόσθεσε απλά πωςήταν υποχρεωμένη να βλέπει αυτό το άτομο «όλη την ώρα».

Οι καταγγελίεςήταν μέρος μιας μεγαλύτερης ιστορίας που αφηγήθηκε η Λοβάτοστη σειρά ντοκιμαντέρ της στο YouTube, «Demi Lovato: Dancing with the Devil», η οποία έκανε πρεμιέρα στο SXSW την Τρίτη.

Σε αρκετές συνεντεύξεις της,η Λοβάτο έχει περιγράψει τη διατροφική διαταραχή και τις άλλες δυσκολίεςπου την οδήγησαν να «σπάσει» τα οκτώ χρόνια νηφαλιότητας, ως την στιγμήπου νοσηλεύτηκεγια υπερβολική δόση.

Η 28χρονη τραγουδίστρια είπε ότι ο άνθρωπος που την προμήθευε με ναρκωτικά την παράτησε νομίζοντας ότι «είναι νεκρή» αφού τη βίασε μετά την υπερβολική δόση.Τον ξαναείδε μετά από μία απόπειρα αποτοξίνωσης.

Η επιστροφή της αυτή, είπε, ήταν καθρέφτηςτης εμπειρίας που είχε ως έφηβη. «Έχασα την παρθενιά μου σε βιασμό», σχολίασε.«Κάλεσα αυτό το άτομο ένα μήνα αργότερα και προσπάθησα αυτή τη φορά να τον αντιμετωπίσω σωστά έχοντας τον έλεγχο, και το μόνο που έκανε ήταν να με κάνει να νιώθω χειρότερα».

Και οι δύο φορές ήταν «αναπαράσταση των τραυμάτων (μου) και πραγματικά βασάνιζα τον εαυτό μου για χρόνια. Αυτός ήταν και ο λόγος που δυσκολεύτηκα να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι ήταν βιασμός αυτό που συνέβη τότε».

Η Λοβάτοδεν αποκάλυψε πότε ή πού συνέβη η επίθεση, αλλά εξήγησε ότι έγινε κατά τη διάρκεια της περιόδου εκείνης όπου «μέρος αυτού του πλήθους της Disney δήλωνε δημόσια ότι περίμενε(να κάνει σεξ)μετά τον γάμο», αναφερόμενη στα δαχτυλίδια παρθενίας,ειδικά κοσμήματα που συμβολίζουν τη «δέσμευση» κάποιου να περιμένει μέχρι τον γάμο για να κάνει σεξ.

Τα δαχτυλίδια αυτά φορέθηκαν αρκετάστα τέλη της δεκαετίας του 2000 από νεαρά αστέρια της Disney, συμπεριλαμβανομένων των Νικ και Τζο Τζόνας, Μάιλι Σάιρους και Σελένα Γκόμεζ.Η Λοβάτο είπε ότι φορούσε ένα τέτοιο δαχτυλίδι το 2008, όταν έκανε την ταινία του Disney Channel, Camp Rock, η οποία γυρίστηκε όταν ήταν 15 ετών.

Η περιγραφή της εμπειρίας της συνδυάστηκε με δύο συνεντεύξεις από εκείνη την εποχή: μία στοκόκκινο χαλί για τα American Music Awards το 2008 και ηάλλη στο σετ του Camp Rock 2.

«Παίζαμε ερωτικά αλλά είπα “ε, αυτό δεν θα πάει πιο μακριά, είμαι παρθένα και δεν θέλω να χάσω την παρθενιά μου με αυτόν τον τρόπο”. Αλλά αυτό δεν τοναπασχολούσε καθόλου. Το έκανεούτως ή αλλιώς.Και το έκρυψα μέσα μου και έλεγα στον εαυτό μου ότι ήταν δικό μου λάθος γιατί συνέχισα και πήγα στο δωμάτιο μαζί του.»

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι όλη αυτή η κατάσταση και η πίεση, που αισθανόταν να διατηρήσει μια εικόνα αγνότητας, συνέβαλαν στη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό της εκείνη την εποχή.

«Πάλεψε» για να αναγνωρίσει το συμβάν ως βιασμό.«Το χριστιανικό κορίτσι από το Νότο μέσα μου δεν μπορούσε να το δει με αυτόν τον τρόπο επειδή το σεξ δεν ήταν φυσιολογικό για ένα παιδί ή για κάποια που προέρχεται από τον Νότο», είπε.

«Και, ξέρετε κάτι;Θα το πω: η δική μου ιστορία του #MeToo λέει ότι εγώ αποκάλυψα σε κάποιον αυτό που είχε γίνει καιποτέ κανείς δεν βρήκε τον μπελά του (γι’ αυτή του την πράξη). Δεν έδιωξαν κανένα ποτέ από την ταινία», είπε.

Η ίδια δεν αποκάλυψε σε ποιον είχε μιλήσει τότε για το συμβάν αλλάπρόσθεσε ότι όλοι πρέπει να παραθέτουν τις δικές τους ανάλογες ιστορίες αν το θέλουν ή αν το αισθάνονται.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/
Σχετικά πρόσωπα
Ντέμι Λοβάτο
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551