Αναζήτηση:
''Οι Συμμαθητές'': Ο 3ος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016
20:58

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα φέρει στους ''Συμμαθητές'' ανατροπή στα υπάρχοντα  δεδομένα.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ''ΜΥtv'',μια ανατροπή είναι η αναπάντεχη εμφάνιση της μητέρας της Μαριλένας, της Ιωάννας.

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα μπει από Οκτώβρη στον 3ο κύκλο της, στον οποίο θα δούμε την εξομάλυνση των ερωτημάτων που άφησε το τελευταίο επεισόδιο του 2ου.

Όπως παρακολουθήσαμε σ’ αυτό, η Βάλια, ο Ανδρέας και ο Παύλος, προκειμένου να βοηθήσουν να λυθεί το μυστήριο με τη ζωή της Ίριδας, ταξιδεύουν μέχρι την Αργεντινή για να βρουν το μυστικό το οποίο κρύβει εκεί η κοπέλα.

Μοναδικό στοιχείο τους είναι ένα μενταγιόν που ανήκει σε μία πολύ διάσημη κυρία της χώρας, τη λεγόμενη «Πριγκιπέσα», η οποία τραγουδά σε ένα μπαρ. Το μπαρ αυτό ανήκει στον Ερνέστο, από τον οποίο δανείστηκαν χρήματα η ‘Ιρις και ο θείος της, έχοντας σκοπό να υλοποιήσουν ευκολότερα τα σχέδιά τους, όσον αφορά την καταστροφή του Αριστείδη, αλλά και για να του πάρουν την εταιρεία του, την Κούλντογκ.


Όταν, όμως, η Βάλια έρχεται σε επαφή με τη γυναίκα, μένει έκπληκτη, καθώς αναγνωρίζει με δυσκολία στο πρόσωπό της τη μητέρα της Μαριλένας, την Ιωάννα. Η γυναίκα αυτή, την οποία υποδύεται η Λουκία Παπαδάκη, αποδεικνύεται, σύμφωνα με τα καινούργια επεισόδια που ήδη έχει συγγράψει ο Γιώργος Φειδάς, πως είναι η σύζυγος του Αριστείδη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν γνώριζε πως είναι ζωντανή. Μάλιστα τόσο ο Αριστείδης όσο και η Μαριλένα τη θεωρούσαν νεκρή.

Ύστερα από αυτή την αποκάλυψη, η ζωή της Μαριλένας αλλάζει ραγδαία. Ραγδαίες, ωστόσο, είναι και οι εξελίξεις, αφού η εμφάνιση της Ιωάννας θα φέρει ανατροπές στις ζωές των ηρώων και στις ιστορίες που διαδραματίζονται. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο, καθώς μπορεί οι τρεις φίλοι, Βάλια, Ανδρέας και Παύλος, να προσπαθούν με κάθε τρόπο να την πείσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως, κάτι τέτοιο αποδεικνύεται πολύ δύσκολο.

Το μέρος όπου μένει τα τελευταία χρόνια είναι πολύ επικίνδυνο. Δεν έχει στη ζωή της την ελευθερία που θα ήθελε και δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα όποτε το θελήσει. Πάντως, στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου η Ιωάννα λύνει όλες τις απορίες και τα αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν τον ψεύτικο θάνατό της, τη ζωή της στην Αργεντινή, αλλά και τους λόγους που εξαφανίστηκε και άφησε τη Μαριλένα και τον Αριστείδη μόνους...

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Οι συμμαθητές