Αναζήτηση:
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το Καφέ της Χαράς αδικείται από αυτό το πράγμα γιατί εμείς…»
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
17:44


Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο έδωσε συνέντευξη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος απάντησε για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” και τον ρόλο του Φατσέα.

«Το έχουμε κι αυτό, ότι μιμούμαστε ο ένας τον άλλον. Ξεκινάει κάποιος κάτι και μετά βγαίνουν κι άλλοι και λένε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Δεν έχουμε φρέσκιες ιδέες, κοιτάμε να μιμηθούμε την επιτυχημένη ιδέα του άλλου.

 Το Καφέ της Χαράς αδικείται από αυτό το πράγμα γιατί εμείς το συζητάμε τα τελευταία εφτά, οχτώ χρόνια για να ξαναγίνει. Δηλαδή, πολύ πριν ξεκινήσει η μόδα των remake. Λογικά θα επιστρέψει ο Φατσέας. Κρατάω πάντα μια επιφύλαξη γιατί από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει όλες οι κουβέντες, δεν μπορώ να ξέρω μέχρι το τέλος τι θα γίνει.

Λογικά και αν και εφόσον γίνει, δεν αισθάνομαι ότι ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου, όχι με την έννοια ότι το υποτιμώ, καθόλου, απλώς έχω κάνει κι άλλα που μου αρέσουν εξίσου. Μπορεί να με χαρακτήρισε ως όνομα ο Φατσέας και να με φωνάζουν στο δρόμο Φατσέα, αλλά δεν με χαρακτήρισε ως επαγγελματία», είπε μεταξύ άλλων ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δείτε όσα είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης…Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

 
  Καλοκαίρι not