Αναζήτηση:
Ρουά Ματ: Επεισόδιο 39-Β' κύκλος
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
13:59

Επεισόδιο 39-Περίληψη

Ο Μάξιμος λέει στη Ρουμπίνη ότι υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν μπορεί να της αποκαλύψει γιατί δεν θέλει να είναι μαζί. Η Ρουμπίνη δεν τον πιστεύει, εξοργίζεται και του λέει να εξαφανιστεί από τη ζωή της. Ο Μιχαήλ είναι σοκαρισμένος από την ανακάλυψή του ότι η Ευδοκία και η Κατερίνα είναι το ίδιο πρόσωπο και όταν γυρίζει σπίτι αγκαλιάζει με πολλή αγάπη την Παυλίνα.

Η Μαρία πηγαίνει να μείνει προσωρινά στο σπίτι της Ιωάννας ενώ ο Φίλιππος δεν το γνωρίζει και την παίρνει συνέχεια τηλέφωνο αλλά εκείνη το έχει κλειστό. Την ίδια στιγμή η Νεφέλη είναι πολύ χαρούμενη που μένει στο σπίτι του Αντρέα. Ο Κώστας επιμένει να μη θέλει την Αλεξία να δουλέψει στο κανάλι αλλά παρεμβαίνει η Ηρώ και έτσι επιστρέφει στη δουλειά. Η Ρεγγίνα πανικοβάλλεται όταν οι ειδήσεις λένε ότι ο δράστης που σκότωσε τον νεαρό είναι γυναίκα και θέλει να παραδοθεί στην αστυνομία αλλά την αποτρέπει ο Πέτρος.

Η Ρουμπίνη αρχίζει και φοβάται ότι ο Μάξιμος μπορεί να είναι βαριά άρρωστος και προσπαθεί να "ψαρέψει" πληροφορίες από τον Δημήτρη. Η Ηρώ δασκαλεύει την Αλεξία πώς θα κάνει τον Ηρόδοτο να ζηλέψει, με τη βοήθεια ενός... κομπάρσου που θα παρουσιαστεί ως ο νέος της φίλος που είναι και γιατρός, και ο Ηρόδοτος πέφτει στην παγίδα. Στο μεταξύ ο Μιχαήλ εισβάλλει εξοργισμένος στο σπίτι της Ευδοκίας ενώ ο Φίλιππος εκπλήσσεται με την καταγγελία της Μαρίας που τον κατηγορεί ότι αυτός έδωσε εντολή στον γιατρό να της κάνει έκτρωση...


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Ρουά ματ