Αναζήτηση:
«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Δείτε ποιοι έκλεισαν στο πολυαναμενόμενο σίριαλ της ΕΡΤ
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020
14:29


Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η Παραγωγή της πολυαναμενόμενης σειράς, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα έρθει στις οθόνες μας από τον Οκτώβριο.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί το καστ με γνωστούς πρωταγωνιστές και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων και ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση.

Ο Μανώλης Γκίνης, που γνωρίσαμε μέσα από τη διαφήμιση της Cosmote , θα υποδυθεί τον Βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου και αφηγητή της ιστορίας, θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Την τηλεοπτική οικογένεια, πέρα από τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου που υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου, ως πρωτότοκη κόρη , και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.

Σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα και σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη, η σειρά ,«Τα καλύτερά μας χρόνια»,  θα γίνει η νέα τηλεοπτική συνήθεια της ερχόμενης σεζόν.

Πηγή: tinasmess.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα